Van Der Garde Hediyesini Aldı

yazar:

kategori:

Renault takımı 2009 için çalışmalarına 2009 pilotu Nelson Piquet ve World Series by Renault’taki şampiyonluğu sonucu hediye olarak kokpite geçen Giedo van der Garde ile başladı.

Takım bugün 2 R28 ile çalıştı ve genel olarak oluksuz lastikler ve 2009 setupları üzerinde çalıştı. Piquet 80 tur atarken van der Garde kaza yapıp testi bitmeden önce 32 tur attı.

Piquet "Yapıcı bir gündü ancak henüz kış testlerinin başındayız ve önümüzdeki sene araçlar çok farklı olacaklar. Yine de bu tip ayarlar ve oluksuz lastikler ile neler hissedeciğimizi görmek hoş. Araç bugün yeni ayarlar ile oldukça farklı his uyandırdı ancak pist koşulları oldukça iyiydi ve bize yardım etti."

Giedo van der Garde "Harika bir gündü. Formula 1 aracına son bineli bir seneyi geçmişti ve tekrar aracın hızına alışmak zorundaydım."

"Sürekli geliştirdik ve setupı iyileştirdik ve umuyorum yarın sabah bu şekilde devam edebiliriz. Takımla çalışmak da hoştu, oldukça iyi seviyede insanlar var ve bu deneyimden gerçekten keyif alıyorum." dedi. 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir