De La Rosa Force India İle Test Yapacak

yazar:

kategori:

Pedro De la Rosa, Force India ile salı ve çarşamba günleri test yapacak.

Silverstone kökenli takımın şu anda İSpanya’da kullandığı aracı Ferrari motorlu eski araç ancak takım önümüzdeki sene Mclaren destekli araç ve Mercedes motoru kullanacak.

Force India henüz resmi olarak gelecek seneki pilotlarını açıklamadı ancak Vijay Mallya daha önceden Sutil ve Fisichella’nın takımda kalacağını belirtmişti.

Ancak Mclaren ve Mercedes ile gerçekleştirilen ortaklığın ardından Mallya, Mclaren’in tavsiyelerini dinleyeceğini söyledi.

70’den fazla yarış deneyimi bulunan Pedro De la Rosa’nın gelecek sene Force India ile pistlere geri dönebileceği söylentiler arasında.

De la Rosa’nın Force India testi İspanya basınında geniş yer buldu kendisine.

İspanyol sürücü dün KERS’in aktif olduğu MP4 23K ile testlere çıkmıştı. Testlerin ardından ise Force India testlerinin detayları hakkında -hangi sponsorların araç, kask ve tulumda görüneceği konusunda- takım yetkilileri ile görüşüldü.


Yorumlar

  1. fisi veya sutil:) şaka bi yana, bence bu ortaklıktan yarar sağlacak mclaren, en basit şekilde düşünürsek, de la rosa şimdi ferrari motorunun nasıl çalıştığı veya güçlü ve zayıf olduğu alanları ilk elden öğrenecek, ayrıca başka bir aracı kullanmak de la rosa'ya ek bilgi sağlacaktır, yani ne yönde gelişim gösterilmesi konusunda yararlı olacaktır düşüncesindeyim

  2. iyide dün iki sürücüyle teste katıldı mclaren pedro ve paffet demekki bugun tek araçla çıkacaklar…

  3. Paffet

  4. De la Rosa bugün force india ile piste çıkacaksa,onun yerine kim teste katılacak..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir