Pedro: "Bu Sadece Test, Fazlası Değil"

yazar:

kategori:

Salı günü İspanyol basında çıkan haberlere göre Pedro de la Rosa Force India ile 2009’da yarışmak için şimdiden anlaşmayı imzaladı bile.

Şu anda McLaren’in test pilotluğunu yapan İspanyol, bu sabah Ferrari motorlu Force India aracıyla teste çıktı ve yarın da koltuğa oturacak.

İspanyol gazete Diario AS, bir kaç hafta içinde de la Rosa’nin anlaşmasının açıklanacağını yazdı ve gelecek sene Giancarlo Fisichella’nın yerii alacağı belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda McLaren Mercedes ve Force India’nın teknik bir işbirliğine giriştiği duyurulmuştu.

Salı günü konuşan de la Rosa: "Force India ile bu testi aptığım için çok mutluyum. McLaren’e teşlekkür ediyorum"

"Heyecanlıyım ama bu test bir şey ifade etmiyor. Söyleyecek bir şeyim yok ve kaybedecek bir şeyim de"

İspanyol El Pais gazetesine ise Pedro de la Rosa: "Şu anda bu sadece 2 günlük test. Daha fazlası değil. Anlaşmam McLaren ile. Ve bunu (testi) yapmam için bana izin verdikleri için teşekkür ediyorum"

"Şimdiye kadar kimse bana herhangi bir konuda söz vermedi"


Yorumlar

  1. Bazı pilotlar vardı, test yapmak için yaratılmışlardır. Testlerde hızlı olurlar, herkesten daha iyi data toplarlar ama yarış temposunda, sıralamalarda adeta bağırırlar 1ben yarış pilotu değilim" diye. Mark Gene, Luca Badoer, Pedro de la Rosa gibi pilotlar böyle pilotlar.

  2. ve MagicAlonso seninle tanışıyormuyuz acaba ? lütfen ithamlarda bulunmayalım böyle sanal ortamlarda ayıp oluyor.

  3. Pedro şöyle tırnağı olamaz, çünkü pedro McLaren'de Montoya yerine yarışırken sadece nal toplayan bir pilottu ve senelerdir de sadece test pilotluğu yapabiliyor. Yani hızlı bir pilot değil.

  4. o araç bir çıksın ortaya kim sürerse sürsün önde olur:)))

  5. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    Pedro fisichellanın tırnağımı olamaz ? 🙂 hehe.

  6. pedro bir alex wurz gibi çok iyi test pilotu olabilir ancak abarttığınız kadar hızlı bir pilot değil. bunu daha önce gördük

  7. salih bozok avatarı

    gerçekten senelerdir McLaren'e verdiği emeklerin karşılığını alması çok güzel. Force İndia için de içerden birinin onların aracını sürmesi ve teknik gelişim-destek sağlaması onların açısından çok iyi . Bu işbirliği yarışlar sırasında gizli desteğe de dönüştü mü süper olur tadından yenmez.

  8. MagicAlonso avatarı

    Ali sen pedroya sadece kin duyuyorsun onu tanımaktan uzaksın.F1 i sonunna kadar hak eden gerçekten hızlı bir pilot eğer seneye bu şansı yakalayabilirse neler yapıp yapamayacağını hep beraber göreceğiz

  9. eeeee seneye force india nında mı rengi gümüş olacak…

  10. Pedro, Fisichella'nın tırnağı olamaz. Eğer bu hikaye böyle biterse çok yazık. Torpilden hep nefret etmişimdir, her zaman da edeceğim.

  11. mclaren kendi adamını koyacaktr bu ya paffet yada de la rosa olacaktır fısıconun koltugunu koruması cok ama cok zor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir