Red Bull Testin Yasal Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Sezon açılışı Avustralya GP öncesindeki son Bahreyn testinden hemen önce altı gün boyunca test yaptığı iddia edilen Red Bull yaptığı ‘kayan yol’ testinin kural dışı olmadığını söyledi.

Testin Avusturyalı şirket AVL’nin Graz’daki ‘kayan yol’ tesisinde yapıldığı iddia ediliyor ve Red Bull’un sorunlu motor tedarikçisi Renault’yu da ilgilendiriyor.

Red Bull Perşembe günü bu testi yaptıklarını reddederken şimdi ise iddiada belirtilen testin kurallara aykırı olmadığını söylüyor.

Auto Bild’in haberine göre Toro Rosso şasisi ön ve arka kanatları olmadan ve rüzgar akışına maruz kalmadan bir test yapmış. Bu testin tezgah testi olduğu ve tamamen yasal olduğu söyleniyor.

Toro Rosso ve Renault ise henüz bir yorum yapmadı.


Yorumlar

“Red Bull Testin Yasal Olduğunu Söylüyor” için 6 yanıt

  1. BahtsızBedevi avatarı
    BahtsızBedevi

    vall alıstık hersene bole haberle. zaten b…u cıktı F1 in iyice sıvıyolar artık

  2. Redbull u tebrik ediyorum. Her sezon mutlaka bir şey buluyorlar. Adamlar armut toplamak yerine kurallarda açık bulmaya çalışıyorlar. Son derecede başarılılar. Diffuser ile yıllarca şampiyonluk kazandılar.

  3. bu meşrubat takımı hile hurda lobi bu sporu kirleten her oyunun içinde var.

    hep çirkeflik hep çirkeflik….

  4. OtonomAktor avatarı

    yaptım ama sor bir niye yaptım 😀

  5. Şöyle yasal testlerden 1-2 tane de Ferrariyle Mclarende yapsın. Hatta Williamsta yapsın. Beyler olmuyor Mercedesle ikiniz Alman- Avusturya ortak yapımı bir film çeviriyorsunuz ama şu Euro bölgesi ekonomik krizden çıkar çıkmaz, diğer ülkelerin Almanya’ya her alanda muhtaçlığı biter bitmez bu film final yapacak. O zamana kadar 1-2 tane daha şampiyonluk kazanırsınız.

  6. İnanalım mı şimdi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir