Hamilton, Ferrari ve Red Bull’un Mücadele Etmesini İstiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Ferrari ve Red Bull’un Kanada’da Mercedes’e daha yaklaştıklarını ancak yine de Mercedes’in hala önemli bir avantaja sahip olduğunu söyledi.

Mercedes’in lider tamamladığı cuma günkü seanslarda Ferrari ve Red Bull, Mercedes’e daha yakın bir görüntü çizdiler.

Hamilton “Oldukça iyi görünüyoruz ancak gelişmemiz gereken alanlar var.  Paket sınırı ne olursa olsun aracı sınırda ayarlamalıyız ve cumartesi günü ayarlar açısından fazlası gelecek.”

“Ferrari’ler oldukça yakın görünüyorlar. Umarım bu doğrudur. Ve Red Bull’ların da yakın olmasını umuyorum. Ancak çok şeyin değiştiğini düşünmüyorum. Diğer araçlar karşısında büyük bir farka sahibiz bu yüzden o farkı 2 haftada kapatmış olamazlar. Biz de bu hafta sonu gelişme kaydettik. Umarım çok yakın olmasalar bile yakın olurlar.” dedi.

Hamilton, Kanada’da pole pozisyonu kazanmanın önemli olduğunu düşünüyor.

Hamilton “Burada geçiş yapmak çok zor. Son yarışta ne kadar zor olabileceğini gördüm bu yüzden polü kazanmak önemli olacak. Nico çok hızlı görünüyor bu yüzden sıkı çalışmam lazım.” dedi.

Hamilton 3 galibiyet ile bu pistin favorilerinden olsa da hiç bir şeyi garanti görmediğini söyledi.

Hamilton “Genel olarak elimden geldiği kadar hızlı olmaya, ve nerede daha hızlı olabileceğimi bulmaya çalışırım. Bazıları kendisini gizlemeye çalışabilir ancak ben öyle değilim.”

“Henüz istediğimiz ayarları tutturamadık ancak bu spordaki en harika şeylerden birisi sürekli olarak ayarları geliştirmeye çalışmanızdır. Hızlı olmak için sürekli ayarlar denersiniz.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Ferrari ve Red Bull’un Mücadele Etmesini İstiyor” için 7 yanıt

  1. Yusuf Hitay avatarı

    burada da geçiş yapmak zorsa diğer pistleri kapasınlar.

  2. Onur Gentas avatarı

    2012 Canada’da Alonso’nun Lewis’e yaptığı, 2013’de Lewis’in Alonso’ya yaptığı savunmalar hala aklımızda. Bu iki pilotun çekişmeleri her zaman heyecan vermiştir. Sadece ikisi yakın olsa bize yeter zaten:)

    1. Aynen ya valla Lewis ile Fernando’nun kıyasıya kapışmalarını özledim.

  3. inşallah ferrari ile en azından aralarında 0.2 sn olsa yarısta baya zorlayabılırler de

  4. Aynı görüşteyim Visor

  5. redbull ferrari ve mercedes birbirini yakalasa müthiş bir sezon olur. 2015’de bu fark kapanabilir ferrari’den yine umutlu olmasam da.

  6. Hamilton “Bazıları kendisini gizlemeye çalışabilir ancak ben öyle değilim.”

    Tam da bu yuzden iki garaj arasinda ki bilgi alisverisi kesilmeli. Ki sonra yenilen benim bilgilerimi kullanarak beni yendi demesin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir