A1GP: Almanya, Taupo'da Seriye Geri Dönüyor

yazar:

kategori:

Eski şampiyonlardan Almanya Takımı yeni yılda düzenlenecek Yeni Zelanda yarışında A1GP serisine geri döneceğini doğruladı.

Önceki takım sahibi Willi Weber görevinden ayrıldı ve yerine Rolf Beisswanger getirildi. Bununla birlikte Michael Ammermuller bu sezon takıma tekrar döneceki yanında ise eski Jaguar Formula 1 test pilotu ve çok yakın geçmişte Japon Formula Nippon sürücüsü Andre Lotterer olacak.

F1, IndyCar, DTM ve A1GP’de spor idaresinde çalışan Beisswanger konu ile ilgili şunları söyledi: " Bizim için olağanüstü bir fırsat. Almanya Takımı motorsporları dünya kupasını bir kez kazandı, bununla birlikte mücadele daha da güçlü bu yüzden öndeki mücadeleleri küçümsemiyoruz."

" Sezonun geri kalanını yeni Ferrari destekli aracı öğrenmek, yeni ortaklar ve sponsorlara hazırlanmak ve gelecek sezon ve ilerisi için kullanacağız. Taupo’dan önceki zamanı rekabetçi olmak ve şu andan startta kadar hazırlanmak için kullancağız."

A1GP’i CEO Pete da Silva şunları ekledi: " İlk üç sezon boyunca destekleri için Willi (Webber)’e teşekkür ediyoruz, genç Alman pilotların bulunduğu listesi büyük bir etki yarattı ve açıkcası takımın şampiyon olmasına yardımcı oldu."

" Almanya Takımı’nın yeni çağında bu başarısını inşaa etmek ve giderek güçlenmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

Yenilenmiş Almaya Takımı’nın ilk sınavı 25 Ocak’ta Taupo yarışında gerçekleşecek.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir