Barcelona Testleri Üçüncü Gün – Williams

yazar:

kategori:

Catalunya’daki son günde Nico Hulkenberg geçici Williams Toyota aracının direksiyona geçen isimdi. Alman F3 pilotu görevi Nico Rosberg’ten devraldı ve 1:22.410 ile onuncu en iyi dereceyi elde etti.

Sam Michael, Teknik Müdür

" Bu haftaki Barcelona testlerinde 2009’a hazırlık çalışmalarımıza devam etmek için FW30B ile pistteydik. Araç düşük downforde seviyesine (30) sahip ve gelecek sezon takımın beklentilerine çok yakın. Açıkcası bu hafta kullanılan aero bileşenler en son versiyonlar değil hiç kimse üzerinde çalıştıkları bu konuyu açığa vurmak istemiyor."

" Geçtiğimiz üç gün boyunca yararlı kilometreler katettik. Özellikle gelecek yıl üç yarış kullanılacak olan motor ve transmisyon konusunda oldukça yararlı çalışmalar yaptık. Bunun dışında çeşitli mekanik ve aerodinamik bileşenler üzerinde çalıştık ve daha önceki testlerde kullandığımız slick lastikler üzerine daha fazla odaklandık."

Nico Hulkenberg

" Geçici araçla bu hafta oldukça iyi bir test dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. İki gün boyunca oldukça fazla turlar attım ve 2009 yönetmeliklerine uygun elementleri denediğimiz bu test döneminin bir parçası olmak benim için harikaydı. Gelek yıl için birçok yeni şey denediğimiz ve gerçekten pozitif sonuçlar aldığımız sorunsuz bir gün geçirdik."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir