Sato Gelecek Yıl Konusunda Şansından Emin Değil

yazar:

kategori:

Takuma Sato, Catalunya pistinde Scuderia Toro Rosso ile çıktığı iki günlük test döneminden keyif aldı. Japon pilot aracında iyi bir hız yakaladı ve gelecek yıl İtalyan takımın pilot kadrosuna katılma ümit ediyor. İyimser açıklamasına rağmen şans oranında değişim olmadığını düşünüyor.

GPUpdate.net’e konuşan Sato test dönemi için şunları söyledi: " Bu hızla aracı kullanmaktan ve takımla çalışmaktan gerçekten keyif aldım. Mühendislerle çalışmak çok ilginçti ve bu günlerde onlarla tekrar test yapmak güzel bir fırsattı. Çok fazla tur attık ve çok fazla veri topladık."

Toro Rosso henüz 2009 yılındaki pilot kadrosu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Takuma Sato ciddi bir aday fakat Sebastien Bourdais ve Sebastien Buemi ile mücadele etmesi gerekeck. Sato gelecek yıl için imza atma konusunda şans oranının değişmediğini söyledi.

" Şansımın ne kadar büyük olduğunu bilmiyorum fakat yapabileceğim herşeyi yaptım. Malesef benim karar verebileceğim birşey değil bu yüzden bekleyip görmemiz gerekiyor. Fakat burada yaptığım işten memnunum ve Formula 1 aracının direksiyonuna tekrar oturmak güzeldi. Gelecek yıl tekrar Formula 1’de yarışabilmeyi umut ediyorum."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir