Bottas, Red Bull’u Zorlayacaklarından Emin

yazar:

kategori: ,

Sıralama turlarını Vettel’in 0.002 saniye gerisinde dördüncü sırada tamamlayan Bottas’a göre, Williams Red Bull’u zorlayabilir.

“Bu sonuç ile mutlu olmamız gerekir. Sıralama gerçekten ve gerçekten yakın oldu. Son turumda daha hızlı olabilirdim ancak biraz trafik vardı. Neyseki Q3’deki ilk turumda herşeyi bir araya getirebilmiştim”

“Yarış için sabırsızlanıyorum. Araçta çok mutluyum. Bu hafta sonu büyük bir ilerleme kaydettik ve Red Bull ile mücadele edebiliriz. Onlar ile mücadele edebilecek hızımız var”

Massa ise Williams’ın gelişiminden övgüyle bahsetti.

“İyi bir seans geçirdik ve aracımız iyi performans gösterdi.”

“Q3’te mükemmel bir tur atamadım. Belki üçüncü olabilirdim, fakat herşeyi bir araya getiremedim. Ama herşeye rağmen günü dördüncü ve beşinci sırada tamamladık. Hayal kırıklığı yaşamamalıyız. Elimizdeki araçtan dolayı mutlu olmalıyız”

“Yarış uzun olacak, bu yüzden yarına odaklanmalıyız. İyi ve rekabetçi bir yarış olacağından eminim”


Yorumlar

“Bottas, Red Bull’u Zorlayacaklarından Emin” için 2 yanıt

  1. Üçüncülük muhtemel, eğer lastikleri yemezlerse düzlük hızları Redbulldan 13 14 km hızlı buna birde drs eklersek 25 30 km falan olacak.Ancak iş Stratejiye kalırsa Redbullu geçemezler hatta Ricardoya da geçilebilirler.Çünkü; Redbull’un lastik avantajı diğer takımlardan fazla, lastiklerine daha iyi davranan bir araç buda onlara stratejide geniş manevra şansı veriyor.Birde Ferrari sıralamada değil belki ama yarışta belki tehdit olabilir.

  2. Kesinlikle bu haftasonu çok iyiydiler. Sir Williams’in sıralama sonundaki yüzündeki mutluluk ifadesi kameralara çok net yansidi. Bmw ortaklığından bu yana Williams bu kadar mutlu olabilmek için epey beklemedi degil. Yarış analizine dönecek olursak. Williams pilotları her ikisi de bekleneneni verme potansiyelinde ki Massa bana göre griddeki en iyilerden, Alonso fanlarının ağır eleştiri oklarına maruz kalsa da. Gerçek gerçektir. Bugün Massa herhangi bir kaza ya da teknik engele takulmaz ise Bottas’in önünde ve Bottas ile podyumu zorlayacak 3. En iyiye oynayacak gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir