Grosjean Lotus’un Gösterdiği Gelişimden Mutlu

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Kanada GP’sinin sıralama turlarını 14. sırada bitirmesinin ardından Lotus’un gelişiminden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Burası bizim en zayıf olduğumuz pistlerden birisi. Çünkü düzlük hızının önemi çok fazla ve downforce daha düşük. Bu bizim paketimizi uymuyor. Zorlu bir hafta sonu bekliyorduk, fakat herşey iyiydi”

“Monaco’dan beri yaptığımız ayar değişikliklerinden çok mutluyum. Aracımız doğru yönde gidiyor. Aracın kullanımı son yarışlara göre çok daha iyi”

“Sanırım son turdaki hatam yüzünden bir iki pozisyonda daha yukarıda olmayı kaçırdık. Ama zaman farına bakarsanız üstteki takımlara yakın olduğumuzu görürüsünüz”

“Lastik bozulması düne oranla çok daha yüksekti. Yarışta denemeli ve en uygun ayarda mücadele etmeliyiz”

Grosjean Lotus’un gelecek yarışlarda daha hızlı olacağı konusunda iyimser.

“Geçen yıl olduğu gibi aracımız yüksek downforcelu pistlerde iyi çalışıyor. Bu gücümüzü muhafaza etmeyi başardık. Umarım herşey istediğimiz gibi gider”


Yorumlar

“Grosjean Lotus’un Gösterdiği Gelişimden Mutlu” için bir yanıt

  1. Renault’ya mali gücü dolayısı ile rest çekemeyen bir takım olan Lotus’un güçlü motor saglayicisindan başka alternatifi bulunmuyor bu yüzden bu yıl gelisebildikleri kadar çabalamak zorundalar. Ancak lotus pilotajda sınıfta kalıyor. Gro iyidir, geçen yıl Hulk ile en ıyi adaylarimdan idi Mclaren için ancak Maldonado’ya nasıl bir çözüm getirecekler, düşünmeden edemiyorum. Lotus’u bu hafta da güzel bir son beklenimiyor diğer taraftan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir