Senna: "Honda'nın Beklentilerini Karşıladım"

yazar:

kategori:

Bruno Senna, bu haftaki testlerde Honda’nın kendisinden beklediğini yaptığını söyledi.

Semma "En son 2 ay önce tek koltuklu aracı GP2’de kullanmıştım ve uzun zaman olmuştu."

"Bu kadar süre uzak kalınca dış kaslar başka şeylere alışıyor ve bu yüzden mümkün olduğu kadar iyi hazırlanmaya çalıştım. Mümkün olduğu kadar çok öğrenmeye çalıştım."

"Bu yüzden dışarda bu kadar uzun süre geçirdiğinizde kaslarınız diğer şeylere alışır. Bu yüzden elimden geldiğince sıkı bir şekilde antrenman yaptım ve hazırlandım. Elimden geldiğince fazla şey öğrenmeye çalıştım ve hazırlıklarımı göz önüne alırsak oldukça iyi bir iş çıkardım"

"Bir Formula 1 aracını sürmek gerçekten ama gerçekten hoş. Ve her tur keyif aldım. Sürekli zorlamak sizin limitleri bulmanızı sağlıyor ve tur zamanlarına bakıldığında oldukça iyi oluyor"

"Mutluyum. Söylediğim gibi, Jenson’la başa baş olmak veya ona çok yakın olma ile ilgili üzerimde pek baskı yok. İstikrarlıysam ve kendi kabiliyetlerimde hızlı olduysam sadece ne tip bilgiler sağlayabildiklerimi görmek istediler"

"Bu kutucukların hepsine işaret koyduğumu düşünüyorum. Bu kutucukları ne kadar dolu bi şekilde işaretlediğimi görmem gerekiyor. Ama ilk günümde yapabileceğim buydu"

Brezilyalı pilot, gelecek ay da teste çağrılıp çağırılmayacağını henüz bilmediğini söyledi.

Senna: "Jerez testlerine de gitmeyi çok isterim. Ama bu takıma bağlı"


Yorumlar

  1. Senna isminin geri dönmesi güzel oldu fakat tecrübesi yeterli değil.İstikrarla çalışıp kendini geliştirirse bu isim efsanenin devamı gelir mi acaba?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir