Fisichella Geleceği için Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella, Barselona’da Pedro de la Rosa’nın Force India ile teste çıkmasına rağmen Silverstone kökenli takımdaki geleceği konusunda endişeli değil.

McLaren’in test pilotu de la Rosa, bu hafta İspanya’daki pistte Force India ile 2 gün teste çıktı ve ardından İspanyol pilotun bu takıma geçebileceği yönüden söylentiler alevlendi.

Force India, McLaren ve Mercedes ile gelecek sene için teknik işbirliği anlaşması imzaladı ve İngiliz takım, pilotlar hakkında önerilerde bulunacaklarını da söylediler.

Force India patronu Vijay Mallya, anlaşma imzalanmadan önce hem Fisichella’nın hem de takım arkadaşı Sutil’in yerlerine koruyacakları konusunda ipucu vermişti.

Fisichella, 2009 çin bir anlaşmasının olduğunu söyledi ve geleceği için endişeli olmadığını ifade etti.

Gazetta dello Sport’a konuşan Fisichella: "Endişeli değilim. Benim için bir sorun olacağını düşünmüyorum"

"Bir başka sene için imzalanmış bir anlaşmam var ve Vijay Mallya, 2009 pilotlarının hâlâ ben de Sutil olacağını açıkladı"

Bununla birlikte De la Rosa, kendisi için bir anlaşmanın hâlâ ihtimal dahilinde olduğuna işaret etti.

İspanyol EFE haber ajansına konuşan de la Rosa: "Ne olacaksa olacak. Görevim, McLaren ile test yapmak ve bir Force India ile teste çıkmaktan memnuniyet duyuyorum."

"İyi heyecanlı gün oldu ve milyon çeşit şey denedimk. Tecrübelerim bana şunu söylüyor: işlerde acele edemem veya umutlarımı yükseltemem"


Yorumlar

  1. bu adam çok süper bir pilot ama takımı çok kötü iyi bir takımda olsa siz bunun gerçek yüzünü görürsünüz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir