Kobayashi: Kırmızı Bayrak Son Turumu Engelledi

yazar:

kategori:

Kamui Kobayashi, sıralama turlarının ilk bölümünün sonunda sallanan kırmızı bayrağın son turunu atmasına engel olduğunu söyledi.

“Güne Cumaya oranla daha iyi başladık. Lastik ısınması FP3’de iyiydi ve takımın gece boyunca büyük bir iş yaptığını biliyordum”

“Hala çekiş üzerinde çalışmamız gerekiyor ve şikanlarda arkadan kayma çok fazla. Ama genel olarak iyiydi”

“FP3’ün sonunda vites kutusu problemi ile durmak zorunda kaldım. Marcus da FP2’de benzer bir sorun ile karşılaşmıştı. Çocuklar öğle boyunca çalışarak iyi bir iş yaptı”

“Hızımızı arttırmak için yeni bir set süper yumuşak lastik takmıştım ancak kırmızı bayrak çıktı. FP3’ün ardından iyi bir ilerleme yapmıştık ve denge iyiydi. En hızlı turumda kırmızı bayrağın çıkması büyük şanssızlık oldu.”

“Grid cezası ile birlikte yarışa en arkadan başlıyoruz. Bütün yapabileceğim savaşmak. Son yarışta da gördüğümüz gibi her an herşey olabilir. Bu yüzden zorlamaya ve mücadele içerisinde kalmaya devam etmeliyiz.”


Yorumlar

“Kobayashi: Kırmızı Bayrak Son Turumu Engelledi” için bir yanıt

  1. sanki polü alacaktı,hey allahım. çok olsa 21.ci olacaktın.sikayetin sebebide takım arkadaşının kazası. gül gül öldüm.ulen kobi ne alemmişsin.bu sıralamaya çıkmayıp son sıradan başlayana 20 sıra ceza vermeye benziyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir