Boullier, Button’ın 2014’ten Sonra Takımda Kalmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Montreal’de konuşan McLaren sportif direktörü Eric Boullier, Jenson Button ile gelcek planları yaptıklarını ima etti.

Son zamanlarda çıkan haberlere göre Ron Dennis’in 2015 yılı için Fernando Alonso, Sebastian Vettel hatta Lewis Hamilton’ı bile istediği söyleniyor.

34 yaşındaki Button’ın Montreal sıralama turlarındaki performansını öven Boullier, yeni sözleşme görüşmelere henüz başlamadıklarını söyledi.

“Hayır henüz görüşmelere başlamadık. Bu konuda en ufak bir gelişme yok. Gelecekte onunla birlikte çalışmak istiyorum ama henüz zamanı değil”

“Zamanı geldiğinde oturup onunla devam etmek istediğimizi söylemek istiyorum. Kevin ile de durum aynı. Jenson takım için önemli”


Yorumlar

“Boullier, Button’ın 2014’ten Sonra Takımda Kalmasını İstiyor” için 4 yanıt

  1. Boullier’i de kafalamış 🙂

  2. Ne kadar iyi huylu ve sevilen biri olursa olsun kesinlikle hızlı degil ve yakışmıyor mclarene. Kesinlikle gönderilmeli.

  3. OtonomAktor avatarı

    Button gerçekten iyi bir pilot pek taraftari olmamasina rağmen bu işten anlayan(pilotluk takim patronluğu mühendisler vs.) hic biri button u kötülemiyor aksine sürekli iyi niteliklerini övüyorlar yani bu gerçekten aracin performansi dişinda ekstra birşeyler kattigini gösteriyor ki pistte bunu yaptigina inanilan kaç pilot sayabiliriz ki. Mclaren e sempati duyan biri olarak eğer seneye gönderilirse gerçekten bu kötü bir karar olur onlar adına.

  4. Button’ı ancak onunla çalışanlar yerinde tahlil edebilir, dahili ve harici taraftarların şahsını sevmemeleri konusundaki yaklaşımları sadece tarafgir bakış açısından ibaret. Dennis, Boullier, takım arkadaşları onun hep ne kadar nitelikli biri olduğunu söylemekte, bu yüzden sevilmese bile bu adamların sözlerine paralel bir kabullenme gösterilmeli kanaatindeyim. Ben tüm bunların dışında Button’un şahsen hep kalmasını istedim ve isterim. Yanına da Alonso’yu görmek Honda ortaklığı döneminde harika olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir