Smedley Vettel’i Övdü

yazar:

kategori:

Williams’tan Rob Smedley, Vettel’in Montreal sıralama turlarındaki performansını övdü.

Vettel, Red Bull’un yavaş olmasının beklendiği Montreal’de Williams ve Ferrari pilotlarını geride bırakarak üçüncü oldu.

Vettel’in bu performans Rob Smedley’den övgü aldı.

“Yarış için gerçekten iyi hazırlandık ve iyi bir iş yaptık. Bu pistin bize uygun olduğunu biliyorduk. Açıkçası yarışta yapmak istediğimiz bir sürü şey var, ancak sıralama turlarında birçok şeyi bir araya getirdik”

“Dürüst olmak gerekirse Vettel’in çok iyi bir tur attığını düşünüyorum. O bizim araçların önünde olarak büyük bir iş yaptı”

Smedley Williams’ı hayal kırıklığı yaşamak yerine pozitif bakmaya çağırdı.

“Oldukça rahat şekilde üçüncü olabilirdik. Ama Sebastian’ın ve Ricciardo’nun güçlü olacağını biliyorduk. Şuanda sonuçlar çok yakın”

“Williams’ların Red Bull’un önünde olamadığı için hayal kırıklığı yaşadığını görmek güzel. Durumumuz gerçekten etkileyici”


Yorumlar

“Smedley Vettel’i Övdü” için 2 yanıt

  1. Massa’nın startları gerçekten hala iyi. Demekki Ferrari’yle alakası yok Massa’yla alakası var. Yine yapabilirse Vettel’i %80 arkasına alabilir. Ancak Redbull’un yarış performansları sıralama performanslarından daha iyi..Massa startta geçse bile stratejilerde yenileceğini düşünüyorum. Tabi Vet yine yolda kalmazsa 😀

  2. umarım massa startta 2005 kanada fisi vari start alır ve 3.cülüğe oturur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir