Massa ve Perez İyi Durumdalar

yazar:

kategori:

FIA, Kanada GP’nin son bölümünde çok ciddi kaza geçiren Williams pilotu Felipe Massa ve Force India pilotu Sergio Perez’in durumlarının iyi olduğunu duyurdu.

Son 2 tura girerken Vettel, Perez ve Massa podyumun 3. basamağı için zorluyordu. Vettel’in Perez’i geçmesinin ardından ilk viraja girerken Massa da Perez’i geçmek istedi. Ancak Perez’in hafif sola yaklaşması ile ikili arasında temas yaşandı.

Kazanın yüksek hızda olması ve her iki sürücünün hızlı bir şekilde bariyerlere girmesinin ardından sürücüler kontrol için hastaneye götürüldüler.

Yapılan kontrollerin ardından FIA, iki sürücünün de iyi durumda olduğunu açıkladı.


Yorumlar

“Massa ve Perez İyi Durumdalar” için 5 yanıt

  1. massa bu kazalara ve hastane ortamına alıstı 😀

  2. Perez! diyorum, bu yeterli. f1’in deneyimli sürücülere ihtiyacı, deneyimlilerin de akıllı çaylaklarla mücadele arzusu yadsınamaz. Perez’in her iki kategoride de olmadığı aşikar.

  3. CetinKUPUCU avatarı

    Çok geçmiş olsun Canada Gp nin yıldızı olacakken bir anda yarış dışı kalmak gerçekten büyük talihsizlik.Hata ise çok basit.İstanbul trafiğinde her gün yaşanıp da, köşesinden sıyırdığınız sıkça karşılaşılan bir durum aslında.Her iki sücüde kazanan dan daha çok ilgi odağı idi.

  4. sağlık her şeyden önemli. bir sorun bulunmaması sevindirici. yarış içinse gerçekten yazık oldu massa’ya. takım massa 12 tur daha yeni lastiklere sahip olmasına rağmen bottas’a emir vermekte çok geç kaldı, sanırım bi 7-8 tur arka arkaya gittiler. bu yüzden belki galibiyetten oldu. son turdaysa perez’i geçse turun sonunda vettel’i de geçip podyuma çıkabilirdi çünkü vettel’de drs olmayacaktı.

  5. OtonomAktor avatarı

    geçmiş olsun ikisine de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir