Raikkonen "Sorunlar Ferrari'ye Geçmeme Neden Oldu"

yazar:

kategori:

Ferrari’ye geçmeden önce Ron Dennis’in takımında 5 sezon geçiren Kimi Raikkonen, Corriere dello Sport’a yaptığı açıklamada "Çok sevmediğim bir durum içerisindeydim." dedi.

28 yaşındaki Fin pilot Mclaren’deyken performansından çok özel hayatının sorgulandığını söyledi.

Raikkonen "Sorun olan benim davranışlarım ve boş zamanlarımda neler yapmak istediğimdi. Ancak her zaman açık oldum: Hayatımı da yaşamak istiyorum." dedi.

Alonso’nun 2007’de yaşadıklarının kendi başına gelmesi halinde kendisini nasıl hissedeceğinin sorulması üzerine Raikkonen "Daha da kötü olurdum. Diğer takımlarla olduğumda bile iyi ilişkilerim oluyor" dedi.

Raikkonen, Lewis Hamilton’un sezon sonunda yaptığı hatanın kendisine şampiyonluğun gelmesinde yardımcı olduğunu kabul etti.

Raikkonen "Bunun sadece yeni pilot olmasından dolayı mı kaynaklandığını bilmiyorum."

"Sanırım önemli anlarda psikolojik olarak büyük baskı altında buldu kendisini. Ancak ben daha çok yarış kazandım." dedi.


Yorumlar

  1. Pilot yarışır Ron Dennis değil. Buyursun yarışsın.

  2. montoya şöleydi kimi böleydi alonso kibirliydi ya merak ediorum sormak istiorum lu mclarenci arkadaşlara ya 1 deil 2 deil 3deil size gelen bütün pilotlardamı sorun var yoksa sizdemi özeleştirinizi yapın bence

  3. Takımın dediği olur, pilotların değil.

  4. Montoya sorumsuz bir pilottu, Kimi aşırı hırsının kurbanı oldu, Alonso ise fazla kibirli ve kendini beğenmiş.Adam gibi disiplinli bir takımda üçüde birşey yapamadı.Ve çekip gittiler.İyi de oldu.Takım işi disiplin ister, öyle her istediğini yapamazsın.Ron Dennis' e bu konuda hayranım.Biraz sıkıya gelince kaçanlar kim belli.

  5. Montoya Kimi Alonso… Bunların söyledikleri yaklaşık aynı. Suçlu kim görülebiliyor.

  6. ee buda bazı şeyleri açıklıyo zaten.kimide sorunlar wrdı alonsoda yaşadı neden acaba??kendiside demş ztn alonsonn yaşadıklarını yaşasa daha kötü olurum die.kimi ayrıldı adam kendini buldu ve mutlu şu an.alonso içinde öle olucağını düşünüyorum en azından psikolojisi ii olucak çnkü macca takımında yarışmıyo olucak.ordan giden kendini buluyo ee hadi hayırlısı bakalım:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir