Kovalainen 2 Numara Olmaktan Şikayetçi Değil

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, 2009’da bir dünya şampiyonu takım arkadaşa sahip olacak olmasına rağmen henüz mağlup olduğunu düşünmüyor.

Kovalainen 2009 dizilimi ve 2 numarayı taşıyacak olması hakkında "Daha kolay olabilirdi ancak bu beni rahatsız etmiyor." dedi.

Kovalainen gelecek sene 2. kez Lewis Hamilton’un takım arkadaşı olacak ve Kovalainen bu durumun kendisi için daha iyi olabileceğini düşünüyor.

Kovalainen "Eğer takım arkadaşımı yenebilirsem ondan daha hızlı olmam gerektiğini ve doğru yapıyor olacağımı biliyorum." dedi.

Kovalainen ayrıca 2008’de 7. olmanın hayalkırıklığı olduğunu söyledi.

Kovalainen "Böylesine kaliteli bir araçta 7. olmak yeteri kadar iyi performans göstermediğimi gösteriyor."

"Bir önceki sene çok daha az rekabetçi bir araçta aynısını yapmıştım." dedi. 


Yorumlar

  1. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    R26:
    Heikki için sezon başında hamiltonu cok zorlar diye düşünüyordum fakat çok yanıldım ve şaşırdım.Onunda dediği gibi gecen yıl R27 ile 7. olabilmişti fakat mclaren ile 7. olması tam bir hüsran.Alonso R28 ile hem hedfieldi hem heikkiyi geride bıraktı ve 5. oldu.2side utanmalı bu performanstan.Heikkinin hamiltonu zorlamaması massanında işini zorlaştırdı.Umarım seneye hamilton bu kadar rahat olmaz.

  2. ne yazıkki o cümleleri barrichello kullandı canımm heikki barrichello degil barrichello da heikki degil begenmezse gider başka takıma….

  3. Çok ileriki yıllarda "Ron beni kovulmakla tehdit etti Lewis'e yol verdim…" vb.cümleleri duyucak mıyız senden de acaba?

  4. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    Heikkinin hatasını kabul etmeside bir erdemliliktir.Ancak 2009'da kendisinden beklentiler yüksek olucaktır.

  5. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    Adamlar Hamilton için Alonso dan vazgeçmiş.Bence yerini biliyo.İnşallah Rubens gibi ilerde çıkıpta kendini rezil etmez.

  6. eziklik nerde ki.renault la olduğu yerde takım arkadaşı 1. açıkça da söylemiş.Onun sorunu takım arkadaşı da değil.İlk önce kendisini aşmalı . şu anki durumdan ne hamilton ne mclaren suçlu.

  7. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Bence Kovalainen formula1 in en ezik ve pasif pilotu olarak tarihteki yerini şimdiden aldı,gelecek yıl bu yeri dahada sağlamlaştıracak ve ulaşılamaz hale getirecek.

  8. burak bocek avatarı

    Bir Ferrari fanı olarak heikiyi bu öz eleştirisinden dolayı kutluyorum.Gerçekleri söylemiş bencede.her zaman takım oyuncusu olucak ona sıra gelmesnin zor oldugunu düşünüyorum.ama yinede seneye daha iyi perfonmans gösterebilir saygılar

  9. zaten hiç ole gozukmuyosun:D

  10. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    yok bir de şikayetçi olsaydın,sana olan sinirim hala geçmiş değil,şampiyon olduk da seni biraz unuttum ama eger bu sezon da gecen yılki gibi silik bir adam olarak kalırsan,o mukemmel arac dedigtin aracın ve sana olan emeğin hakkını veremezsen kapı dışarı edilirsin haberin olsun..gönlümden geçen lewisi zorlaman ve başa baş yarıslar cıkarman,özellikle de yarıs temposunda..bakalım yeni aracımız ne kadar rekabetci olacak,ya da olacak mı,ama bundan sonra yavaş arac yapacagımızı sanmıyorum,yani artık kendini mi geliştirirsin wokingde mi, yatarsın naaprsın bilmiyorum,ben olsam oyle yaaprdım seve seve..

  11. Hayret ferrariciler geip laf atmamış

  12. Burak Soylu avatarı

    flying Finn bu sene el deiştiricek.. haydi kova.. senin potansiyelini bilioruzzz

  13. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Bunların farkında olması,başarıya bir adım daha yakın olduğu anlamını taşıyor bence.Başarılı olmasını diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir