Magnussen: Yarış Benim İçin Sinir Bozucuydu

yazar:

kategori:

McLaren’den Kevin Magnussen, Kanada GP’sinin kendisi adına sinir bozucu geçtiğini söyledi.

“Yarıştan önce kendime bu öğleden sonra bazı puanlar alırsam mutlu olacağımı söyledim. İlk on içerisinde yer almanın ekibimiz için önemli olduğunu ve özellikle şampiyona için önemli olduğunu biliyordum”

“Herkes şuanda çok çalışıyor. Biz de çalışmaya devam etmeliyiz. Şuanda doğru yolu bulduğumuzu düşünüyorum. Takım büyük bir iş yapıyor ve tam gaz çalışıyor”

“Benim için zorlu ve sinir bozucu bir yarış oldu. Lastikleri yönetmek çok zordu. Yarışın son bölümünde Vergne ile mücadele ettim, ancak onu geçebilecek hıza sahip değildim”

“Hafta sonu boyunca bazı iyi adımlar attık. Ama şuanda nispeten karşılaştığımız sorunlar devam ediyor. Yine de sonuçtan teşvik almalıyız. Sabırlı olmaya devam etmeliyiz. Bu sayede işler yoluna girecektir”


Yorumlar

“Magnussen: Yarış Benim İçin Sinir Bozucuydu” için 2 yanıt

  1. Kim ne derse desin ben bu adama güveniyorum. Hamilton 2007de yarışmadan önce takımla çok fazla test yapmıştı, ama mag doğru düzgün test yapamadan yeni kurallarla birlikte f1e girmiş oldu. İlk yarışındaki performansı bile onun boş bir pilot olmadığının kanıtı zaten. Biraz süre vermek gerekir. Tecrübe kazanınca daha iyi sonuçlar alacağına eminim.

    1. Lewis_Didem avatarı

      +1
      Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir