Bianchi: İyi Bir Yarış Çıkartabilirdim

yazar:

kategori:

Marussia pilotu Jules Bianchi, temas olmasaydı iyi bir yarış çıkartabileceğinden emin olduğunu söyledi.

“İyi bir startın ardından birçok kişiyi arkamda tutmayı başardım. Ve sonra Max ve ben 2. ve 3. virajda çarpıştık. Harika bir başlangıçtı ve iyi bir yarış çıkartabileceğimi hissediyordum”

“Max bana dokundu ve aracın kontrolünü kaybettim, kötü hasarlı araç ile yarışa devam etmem mümkün değildi”

“Birkez daha güçlü bir hafta sonu geçiriyorduk. Yarış bizim için iyi geçebilirdi, çünkü çok fazla olay vardı. Açıkçası hayal kırıklığı yaşıyoruz. Şimdi Avusturya’ya giderek iyi bir ödül almaya çalışacağız”

Max Chilton ise kazadan dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

“Umur verici hafta sonunun ardından hayal kırıklığı yaşıyoruz. Jules ve kendim arasındaki olay oldukça üzücüydü. Ancak bu dünyanın sonu değil, sadece bir yarış bitti. Tabi ki hafta sonu boyunca çok çalışan ekibimiz için oldukça üzgünüm”

“İyi bir başlangıç yapmıştım ve ilk virajlarda Caterham pilotlarını arkamda tutmuştum. Daha sonra 3. virajda aracın kontrolünü kaybettim ve talihsiz bir kaza oldu”

“Monaco’dan sonra böyle bir yarış çıkarmak tabi ki üzücüydü. Ama çalışmaya devam edeceğiz. Aracımız büyük bir gelişim gösteriyor ve bu yüzden ekibimize teşekür ediyorum”


Yorumlar

“Bianchi: İyi Bir Yarış Çıkartabilirdim” için bir yanıt

  1. Marussia’ya hiç bir faydası olduğunu düşünmediğim bir pilot bu Chilton. Yerine daha tecrübeli bir pilot alınabilir bence.

    Özellikle 2 yarıştır çok göze batıyor. Monaco’da aracı yanlış yerleşirme sonra Kimi’ye çarpma, Kanada’da hem kendini hem de takım arkadaşını yarış dışı bırakma ki ardında da çok büyük bir hasar bıraktı. Motor pert olmuş dahi olabilir.

    Marussia’ya sponsor desteğinin de çok olduğunu düşünmüyorum. Daha fazla takıma zarar vermeden Marussia’nın farklı bir pilota geçmesinde fayda var bana göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir