Boullier: Dördüncülük İçin Yeterli Hıza Sahip Değildik

yazar:

kategori:

McLaren’den Eric Boullier, Button ile dördüncü sırada bitirdikleri Kanada GP’sinin ardından dördüncü olacak hıza sahip olmadıklarını itiraf etti.

“Öncelikle bu sporun saf gösterinin bir parçası olarak bu öğleden kesinlikle harika bir yarış oldu. Her zaman olduğu gibi bu pist inanılmaz yarışlara ev sahipliği yapıyor”

“Yarış boyunca harika bir performans sergileyen Daniel Ricciardo’yu tebrik etmeliyim, Bravo Daniel! performansın bugün olağanüstüydü”

“Bugün korkutucu bir kaza yapan Felipe ve Checo’ya en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Onlar böylesi büyük bir süratle yaptıkları kazanın ardından kokpitten yürüyüp çıkıyorsa, bu sporun güvenlik açısından ne kadar geliştiğinin kanıtıdır. Onlara acil şifalar diliyoruz”

“Jenson’ın dediği gibi, bu gibi olaylı yarışlarda strateji önemlidir. Dördüncü olacak hıza sahip değildik, bunu itiraf etmeliyim. Ama iyi bir stratejiyle beraber Jenson’ın mükemmel agresif sürüşü ile bunu başardık”

“Jenson 69. tura sekizinci başlayıp, bitiş çizgisini geçtiğinde dördüncüydü. O geçmiş bu pistte çok iyi yarışlar çıkartmıştı. Fernando ve Nico’yu geçerek büyük bir iş yaptı”

“Kevin hafta sonu boyunca son derece güçlü oldu. Fakat yarış boyunca trafikte kaldı. Atak yapması çok zordu. Buna karşın pit stopların ardından yarışın ikinci yarışında güçlü bir geri dönüş yaptı”

“Bu hafta sonu eve 14 puan ile dönüyoruz. Umarım Avusturya’da puan almaya devam edebiliriz”


Yorumlar

“Boullier: Dördüncülük İçin Yeterli Hıza Sahip Değildik” için bir yanıt

  1. Boullier, Mclaren düsturuna yakışan gerçekçi bir teknik analiz sunmuş, sabah Mclaren’in analiz raporunda okumuştum bu ifadeleri, burada yayınlandığı da iyi olmuş. Takım olarak bu yıl ileri atılmamız Mercedes’in sunduğu motor ile belirleyici bir orantıya sahip, diğer teknik konular bu noktada Boullier’in bahsettiği sıralarda bulunmamız için ikincil ancak yüksek öneme sahip unsurlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir