Hulkenberg: Beşincilik Günün Sonunda Büyük Bir Ödül

yazar:

kategori:

Force India’dan Nico Hulkenberg, beşinciliğin takım için büyük bir ödül olduğunu söyledi.

“Benim için yoğun bir yarış oldu. Beşinci olarak on puan almayı başardım. Sergio ve Felipe’nin arasında yaşanan kazadan sonra bazı pozisyonlar kazandım. Ama Alonso ile mücadele ederken Jenson’a geçildik ve birkaç puan kaybettik. Yine de her ne olursa olsun günü güçlü puanlar ile kapatıyoruz”

“Güvenlik aracı bana yardım etmedi. Herkes farklı bir strateji deniyordu ve bende farklı bir lastik stratejisi belirlemiştim”

“Süper yumuşak lastikler ile uzun bir mesafe kaydettim. Bu gerçekten zorlu, fakat eğlenceliydi. Uzun süre boyunca defans yapmak zorunda kaldım ve lastikleri yönetmek çok daha zor oldu. Günün sonunda büyük bir ödül aldığımızı düşünüyorum”

” Tek pit stop bizim için pozitif bir stratejiydi. Bugün bizim için iyi bir strateji olduğunu düşünüyorum.”

Sergio Perez ise kazadan dolayı üzgün.

“Son turda pozisyonumu savunuyordum. Birisi bana aniden çarptı ve büyük bir etkiyle bariyerlere çarptım. Neyse ki iyiyim”

“Bugün inanılmaz bir yarış vardı. Tek pit stop stratejisi mükemmel çalışıyordu. Sonuç için gerçekten çok üzgünüm.”

“Son turlar kolay geçmedi. Rosberg’i geçmek istiyordum, fakat onu yakalamak eski lastikler ile çok zordu. Daha sonra elektrik problemi yaşadım ve Daniel beni geçirdi”

“Kısa bir süre sonra sistemi sıfırladık ve herşey yolundaydı. Bugün podyum mümkündü ve kaybettiğimiz puanlar bizi hayal kırıklığına uğrattı.”


Yorumlar

“Hulkenberg: Beşincilik Günün Sonunda Büyük Bir Ödül” için 2 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Arkadaş Ne Tren Yaptın Be .. Vallahi Yarışın Daha Da Heyecanlı Olmasını Önledin Ama Stratejin Bu Motorun Da Güçlü Diyecek Birşey Yok.

  2. vw-tdi-power avatarı

    Yeni Alonso(ve eski Rosberg, sanırım o da çokça 5. oluyordu williams dönemlerinde falan) olacak fazlaca 5. olmaya başladı 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir