Fry: Hızımız İyiyidi Fakat Geçiş Yapamadık

yazar:

kategori: ,

Ferrari’den Pat Fry Ferrari’nin Montreal performansının oldukça iyi olduğunu fakat, geçiş yapmanın zor olduğunu söyledi.

“Lastik bozulması beklendiği gibi çok yüksek oldu. Sıcak hava birçok şeyi etkiledi ve bugünkü yarış üzerindeki etkisi çok büyüktü”

“Bugün gerilerdeydik ve geçiş yapmak neredeyse imkansızdı. İyi bir başlangıç yapamamıştık. Yarışın hemen başında giren güvenlik aracı yakıt tüketiminin etkisini azalttı ve daha sonra hızımızı geliştirsek bile kaybettiğimiz pozisyonları telafi etmek zor oldu”

“Kimi Kvyat’ın arkasında zaman kaybetti ama sonuçta onu geçmeyi başardı. Fernando ise Vergne’i geride bıraktı”

“Ön grup ile Mercedes arasındaki fark biraz kapanmış gibi görünüyor. Özellikle Fernando ile hızımız çok iyiydi, ama geçiş yapmak imkansızdı. F14 T’ye uyguladığımız güncellemelerden beklediğimiz sonuçları alamadık, fakat yaklaşımımızı değiştirmeyeceğiz. Aracın gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz”


Yorumlar

“Fry: Hızımız İyiyidi Fakat Geçiş Yapamadık” için 29 yanıt

  1. Deveye sormuşlar boynun neden eğri?
    Oda demiş nerem doğru!!!

    Hey sevdiğimin dünyası, adaletin nasıl işliyor.

  2. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç bekleyen aptaldır
    “Albert Einstein”

  3. Massa tam zamanında ayrılmış Ferrari’den yarışta yanlış hatırlamıyorsam ALonso’yu geçti 🙂

  4. Minardi’yi geçmek ile övünen Ferrari teknik patronu mu olur lan ?

  5. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA neler war ya : )

  6. hızınız iyise size göre… neden sıralamada hızlı olamıyorsunuz?????

  7. Ne diyo bu ya Ferrari yönetimi iyice bizim memlekete benzemeye başladı.

  8. murat aksoy avatarı

    Bu söz, bana oğlumla izlediğimiz Turbo filminin start sahnesini hatırlattı.

  9. KimiRaikkonen7 avatarı
    KimiRaikkonen7

    vay canına fry

  10. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu ferrari taraftarlarına acıyorum işleri çok zor yüce İsa yanınızda olsun

  11. araç 4. en hızlı araçtı, düzlük hızı olsaydı araçta Force Indianın önünde bitirirdi, ama kimse sorun yaşamasa alacağınız en iyi sonuçta zaten 7. likti… yani ne diyim ki… 🙂

  12. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hasstttrrrdiyecem artık kusura bakmayın. Bu kadar mı yüzsüzlük olur arkadaş. O getirdiğiniz parçalar 5 senedir çalışmıyor zaten, 2009 dan beri aynı ön kanatı kullanıyorsunuz lan dingiller. Şunu da şöyle yapalım diye en ufak bir girişimiziniz yok. Millet 40 çeşit kanat değiştirdi, sizde 1 delik açıyorsunuz o da olmuyor geri kapıyorsunuz. Bunu niye söylüyorum, ön kanat gibi yapımı basit ve aeroya büyü etkisi olan bir parça üstünde bile agresif bir değişiklik yapmayı bırak denemekten bile korkuyorsunuz. Herşey illa bilgisayar başındamı olacak, tama bilgisayardan da yardım alın ama 5 çeşit kanat yapın, koskoca ferrarisiniz, 10 flaplısını, dikini, yatığını vs.vs.. Olay tabiki kanat değil, aracın komplesi hata. Burun kafadan yanlış zaten kanımca. Tamam mühendis değilim ama burunun üst kısmı rüzgarı sıyırttırmaktan öte daha fazla downforce adına rüzgarı yere basmak için kullanıyor sanki. Buda top speed etki ediyor dolayısı ile. E işini de yapmıyor, araç her yerde kayıp duruyor. O zaman değiştirsene, iç bükey değil dış bükey bir tasarım dene, başka bişey yap. Diğerleri gib gagalı bişey yap. BU kadar mı değiştirilemez bir arac yapıtnız be kardeşim. Hoş değişse ne olacak onlarda aynu mühendislerden çıkacağına göre çalışmayacaktır yine.

    1. Tamamen katılıyorum. Kanat meselesinde yerden göğe kadar haklısın zaten.

  13. Şimdi bu laftan sonra takımda daha ne kadar kalması lazım?

  14. Bu adamı alın bu spordan 😀 neyse Ferrari hayranlarının sinirleri bozulmuş belki iyi gelir 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=vSMoP8Gqxuc

  15. Hiçbir yorumu okumadan yazıyorum Ferrari taraftarlarının ToroRosso kapışmaları konusundaki ifadelere epey takıldıklarına -haklı olarak- eminim.

    Diğer taraftan Ferrari’nin hızlı olduğunu ben görmedim. Mclaren ile Button 60. ve 70. turlar arasında Alonso ile arasındaki farkı ne denli hızlı kapattı, hatta yarış sonu “Button nasıl 4. oldu?” fenomen ifadesiyle saatlerce bizi meşgul etti, açık bir şekilde bilinirken, Fry neyin hızından bahsediyor ben çok anlamış değilim. Ayrıca bu konuda Raikkonen’in örnek gösterilmesi Ferrari gibi büyük bir takım adına oldukça üzücü.

  16. ”F14 T’ye uyguladığımız güncellemelerden beklediğimiz sonuçları alamadık, fakat yaklaşımımızı değiştirmeyeceğiz.” demiş. Neden böyle bişeye karar verdi acaba ? Aklı yerinde bi insan uyguladığı şey işe yaramıyorsa yaklaşımını değiştirir ama. Bilemedim şimdi (!)

  17. “Kimi Kvyat’ın arkasında zaman kaybetti ama sonuçta onu geçmeyi başardı. Fernando ise Vergne’i geride bıraktı”

    Vaooooooov muhteşem hamleler !

    Övündüğü şeye bakın. Ferrari’nin durumunu fazlasıyla açıklıyor şu cümle.

  18. OtonomAktor avatarı

    Dediği 2 pilotta toro rosso dan adam dalga gecmis resmen ya. Fabrika takimi avantajli denilen zamanda sen mesrubat takiminin alt takimiyla mücadele edip geçtik iyiydik diyorsan defol git oradan.

  19. Murat AYDIN avatarı

    Arızalı Mercedes’e bile yetişememişken hızımız iyiydi diyebiliyor. Aşırı iyimserce 🙂

  20. bu fryın aklından şüphe etmeye başladım

  21. Ferrariden bi çacık olmaz hala gelisicez diyor hasta bunlar ya sen kim mercedes kim olm mercedes fia toplu para verdi kendi kuralları soktular turbo ile sen nereye geçiyorsun yoksa takım elden gidiyordu neyin dalgasındasın sen. hayel görme 2014 unutun ben yarısı bile izlemiyom sahsen.

  22. iki harika pilota verdikleri araca bak. tam patates bir araç. birde hala çıkıp milletin sinirlerini zıplatıyorlar.

  23. Adam resmen dalga geçmeye başlamış taraftarla

  24. Lewis_Didem avatarı

    Şaka yapıyor herhalde.

  25. Bence Bu adam Bir B** bilmiyorr !!!

  26. Artık bu kadarda yüzsüslük olmaz. Torrorosso yu bile zor geçebiliyorsak nasıl hızlıyız? Eğer hamilton massa ve perez yarış dışı kalmasa alonso 9. veya 10. olurdu. Ferrari galibiyet veya podyum göremiyorsa o aracın hızı iyi degildir.

  27. ulan senin hızın batsın nerenle seyrettin yarışı at ağızlı kurba gözlü japon askeri

  28. Aldo Costayı istiyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir