Genç Yetenekler, F2008 ile Etkilediler

yazar:

kategori:

Bu senenin İtalya F3 serisinin ilk üçünde yer alan pilotlar, Ferrari’nin yerel Fiorano pistinde kendilerinin ilk Formula 1 testlerine çıktılar.

Maranello kökenli takım ve İtalya yönetim kurulu ACI-CSAI’nın birleşik girişiminde Mirko Bortolotti, Edoardo Piscopo ve Salvatore Cicatelli, ÇArşamba günü Ferrari’yi Formula 1 takımlar şampiyonluğuna ulaştıran F2008’in direksiyonuna geçti.

Henüz 18 yaşında olan F3 şampiyonu Bortolotti, Ferrari’nin düzenli test pilotu Andrea Bertolini’nin referans olan 59 saniyenin hemen üzerindeki derecesini geçerek çok rekabetçi bir görüntü sergiledi.

La Gazetta dello Sport’a konuşan Bortolotti: "Çok çabuk bir şekilde kendimi rahat hissettim. Çünkü bu araç size güven veriyor"

"Sonunda rekoru ele geçirdim. Bu yüzden daha iyi yapamazdım"

Piscopo’nun en iyi turu 1.00.3 iken Cicatelli’ninki ise 1.01.2 oldu.


Yorumlar

  1. Abdullah ihsan üstün avatarı
    Abdullah ihsan üstün

    formula 1 araçları sanki otomatik vitesli arabalara dönmüş gibi 🙁 kim otursa direksiyona hemen rekabetçi turlar çıkarıyorlar elbette bu aracın koltuğuna oturmayı hakeden kişi sürüş tekniklerinde çok üstün insanlardandır ama formula 1 aracına daha ilk tanışmasında bu kadar iyi turlar çıkarmalarını anlayamıyorum. araçların bana verdiği intiba düşmeye başladı . 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir