Kubica: "BMW 2008'de Farklı Hedef Belirlemişti"

yazar:

kategori:

Robert Kubica, BMW Sauber ile ilgili eleştirilerine devam etti.

23 yaşındaki Polonyalı pilot, Kanada’da kendisinin ve takımının ilk yarış galibiyetini elde etmişti ve Montreal’den, pilotlar şampiyonunun lideri olarak ayrılmıştı.

Bu sezon pilotlar şampiyonluğu için sezonun sonlarına kadar mücadelenin içinde yer aldı ama son yarışlarda çok kötü sonuçlar aldı ve 4.lüğe kadar düştü.

2008’in başlarında Kubica, BMW Sauber’in şampiyonluk için savaşmak yerine üçüncülüğünü sağlamlaştırmaya ve sorunlar yaşayan Nick Heidfeld’e yardım etmeye odaklandığına inandığını söyledi..

Robert Kubica: "Son 2-3 ayda takımın ve benim artık aynı amaçlara sahip olmadığımızı hissettim."


Yorumlar

  1. alonsoya benziyosun harbiden takımı eleştiri şeklin fernandodan farksız

  2. McLAREN TEAM avatarı

    bu adam hergeçen gün alonsoya benzemeye başladı!dennis sezon başında bmw nin sezonun son yarışlarında gerilerde kalacağını söylemişti.bmw bu yıl hedefine ulaşmıştır.

  3. nick ezilmesin diye demek çok saçma o sıralar takım en çok puanı nick yü*ünden kaybetti daha fazla puan için yapılacak en mantıklı şey de nicke yönelmek. bi kere şampiyona lideri oldular diye her şeyi bırakıp plansızca işler yapıp havaya giremezlerdi. sağlam ilerlemek istiyolar. ben de son aylarda takıma kızmıştım ama anlayabiliyorum artık biraz.

  4. yok artık lebron james.

  5. evet kubi hakli bmw sirf nic ezilmesin diye bunlari yapti , ben de olsam aynen bole konusurdum , bence kubi gelecek yil bmw de olmamali daha iyi ve guzel anlas abilecegi bir takim bulmali, eger bmw ekibi istese kubi son yarisa kadar sampiyona sansini surdure bilirdi, cunki son yarislarda heb bastaki takimlar sanssizlik yasadi ve bmw geride kaldi , bunun tel bir amaci vardi nic alman oldugundan bu takimda kalmaliydi ve olede oldu, nic e gelince oda iyibir surucu ama bmw ona bir numara buyuk geliyor bence ,, 2009 da kubi ve nic farki bu yildan daha fazla olacak ve bmw hatasini anlicak ,umarim kubi bmw den ayrilmaz cunki iyi bir surus stili var, herkese saygilar

  6. Bence Bmw'nin elinden fazlası gelmiyordu. Herşey de birden olmaz, takım özellikle araç geliştirme hususunda(son birkaç yarış) yetersiz kaldı ki gerçekten de yeni sayılabilecek bir takım için zor bir olay. Seneye daha farklı olacak.. Kubica canını boşa sıkmasın..

  7. Kubica nın çenesi her geçen gün açılmaya başladı,BMW ye hasızlık yapıyor…

  8. MagicAlonso avatarı

    bencede doğru takım nick i toparlamak için elinden geleni yaptı.ama nick yine aynı nick.Şampiyonluk için savaşan bir pilotun varsa öncelik ona olmalıydı ama Bmw bunu yapmadı gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir