Vettel Avusturya’nın Takvime Dönmesinden Mutlu

yazar:

kategori:

Son dört yılın dünya şampiyonu Sebastian Vettel, Red Bull Ring’in takvime dönüşünden mutlu olduğunu söyledi.

“Red Bull Ring’de harika anılarım vardı. 13 yaşındayken ilk kez orada sürüş yapmıştım. Aungier ailesinin bir Formula aracını test etmiştim”

“Karting alanında mücadele ediyorsanız, bu sizin için büyük bir adım demekti. Tamamen yeni bir deneyimdi ve buna alışmam biraz zaman aldı”

“Yeniden orada olacağımız için gerçekten çok mutluyum. Pist, çok güzel bir doğa manzarasının ortasında. Bu size huzurlu hissettiriyor”

“Red Bull Ring’de pek fazla viraj yok ve pist çok kısa. Fakat çok zor. Pistteki yüksek yön değişiklikleri turunuzu daha eğlenceli hale getiriyor. Her tribünde pistin tamamını görebiliyorsunuz. Bu tarafarlar için iyi bir duygu olmalı”

 


Yorumlar

“Vettel Avusturya’nın Takvime Dönmesinden Mutlu” için bir yanıt

  1. A1 Ring! benimde favorilerimden. F1 namına ilk hatırladığım şey önce A1 Ring sonra Mika Hakkinen oldu. Ezeli rakip Scm’yi hiç sevmezdim çünkü virajlarda çok hızlıydı..Düzlükte Mikaya yetişemezdi ancak nezaman virajlar olsa yakalardı ve çoğu zaman geçerdi sonrada kopar giderdi 20sn 30 sn allah ne verdiyse 😀

    Bu pistin krallarından SCM’yi anmak isterim. 6 ay geçti ve benim açıkçası umudum neredeyse yok. Bizde güzel atasözleri var. Gün doğmadan neler doğar ve çıkmamış candan umut kesilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir