Pedrosa İspanya Performansından Memnun

yazar:

kategori:

İspanya GP’sini Pole pozisyonundan başlayarak üçüncü sırada tamamlayan Dani Pedrosa, İspanya performansından mutlu olduğunu söyledi.

“Mugello’dan sonra sıralama turları performansımı geliştirmeyi hedefliyordum. Özellikle yarışın başlangıcı ve ilk turlar benim en zayıf yönlerimdi. Bu zayıf yönlerimden kurtulduğum için çok mutluyum”

“Bu küçük şeyleri daha iyi hale getirerek ön grubu yakalamayı başardım. Yarışın büyük kısmında ilk dört sıra için büyük bir mücadele vardı ve inanılmaz bir yarış oldu”

“Bu benim için gerçekten özel bir yarıştı. Motorumda oldukça iyi hissediyordum. Ayarlar gerçekten güzeldi, tüm yarış boyunca Jorge, Valentino ve Mar ile iyi bir mücadele içerisindeydik. Marc’ı geçmeye çalıştım ancak başaramadım”

“Kazanmak için iyi bir şansım olduğunu biliyorum ve son turda bunu başarmaya çalıştım. Marc beni geçti ve son turda ona dokundum. O çok akıllı bir son tur attı ve güçlü bir iş yaptı”

“Marc ile yaşadığımız temasın ardından bir sıra kaybettim. Bunun için üzülüyorum. Ama hafta sonundan gerçekten mutluyum”

“Kolum artık daha iyi. Bu yüzden bir sonraki yarış için oldukça güçlü olacağımı biliyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir