Marquez: Evimde Kazanmak Gerçekten Çok Güzel

yazar:

kategori:

Repsol Honda sürücüsü Marc Marquez, ülkesinde galibiyeti kazanan isim olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

“O anda Dani’nin arkamda olduğunu hissediyordum, ama herkes son turda elinden geleni yapıyordu ve bazen temas normaldir. Ama şanslıyız ki hiçbirşey olmadı”

“Virajı genişten dönmek zorunda kaldı, ama yarışlar böyledir. Talihsiz anlar yaşarsınız”

“Son turda her zaman yarışı kazanmak için sıkı bir mücadele olur. Ben de sıkı bir savunma yapabilmek için hattımı değiştirdim. Bir virajda geniş diğerinde daha içten döndüm. Kazanmak için bunu yapmak zorundasınız”

“Dani ile temasımda biraz fazla fren yaptığımı hissettim ve bana dokundu. Oldukça yakın bir mücadeleydi. Ancak galibiyet mücadelelerinde bu yaşanır”

“Bugün özellikle son turlarda Mugello’dan bile daha fazla zorladım. Valentino’yu uzun süre takip ettim. Herhangi bir risk almak istemiyordum Çünkü çok fazla zorladığınız zaman hata yapıp şampiyona için ağır hasarlar alabiliyorsunuz. Atak için en doğru zamanı bekledim”

“Valentino, Dani ve Jorge’yle güzel bir mücadele içerisindeydik. Ama Jorge biraz daha gerideydi. Özellikle Dani ile mücadelesi çok güzeldi. Evimde 25 puan aldığım için  çok mutluyum. Özellikle sıralama turlarında yaptığım kazanın ardından evimde kazanmak benim için çok özel”

“Assen’de kazanabilmek için elimizden geleni yapacağız. Galibiyet mücadelesi vermek istiyorum. Ama geçen yıl Yamaha sürücüleri gerçekten çok güçlüydü”

“Valentino ve Jorge bu pistte oldukça güçlü olacaklardır. Ama biz yine iyi puanlar için savaşacağız”


Yorumlar

“Marquez: Evimde Kazanmak Gerçekten Çok Güzel” için 3 yanıt

  1. mehmet korkmaz avatarı
    mehmet korkmaz

    Erken firen yapti ve dani bunu beklemiyordu bence boylece daninin son atak sansida ortadan kalkti dani ikili mucadelerde cok yumusak buda onun zayif yonu tabi birde fizik olarakda zayif

  2. mehmet korkmaz avatarı
    mehmet korkmaz

    Erken firen yapti ve dani bunu beklemiyordu bence boylece daninin son atak sansida ortadan kalkti dani ikili mucadelerde cok yumusak buda onun zayif yonu tabi birde fizik olarakda yayif

  3. O nasıl bir yatıştır Marquez ya..Kaç derece bu??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir