Massa: Perez’e Artık Güven Olmaz

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Kanada GP’sinde kaza yaptığı Sergio Perez’e artık güvenmeyeceğini söyledi.

Massa ve Perez Montreal’de dördüncülük savaşı verdikleri sırada temas yaşayıp yarış dışı kalmışlardı. FIA yaptıkları incelemeden sonra Perez’e 5 sıra grid cezası verdi.

Ancak Avusturya hafta sonunda Force India yeni bir delil bulduklarını söyleyip FIA’dan yeniden inceleme talep etti ve bu isteği kabul oldu.

Felipe Massa’ya göre Sergio Perez’e 2012 yılında Romain Grosjean’a verildiği gibi bir yarıştan uzaklaştırılma cezası verilmesi gerekiyor.

“Sergio’nun aracına yaklaştığımda artık iki kez düşüneceğim. Ben ona inandım. Çok fazla ceza alan ve pek çok soruna neden olan birisi. Artık ona güven olmaz”

“Bir başka sürücü geçmişte birçok soruna yol açtı. Ve Spa’da neden olduğu kazanın ardından bir yarışı kaybetti. Sergio’nun da benzer şekilde birşeyleri öğrenmesi gerekiyor. Hata yaptığı zaman ‘bu benim hatamdı ve özür dilerim’ demesi gerekiyor.”

“Hastanede çok büyük hayal kırıklığı yaşıyordum. Ona bunun tehlikeli olduğunu ve artık birşeyler öğrenmesi gerektiğini söyledim. Hiçbirşey söylemedi ve sola döndü”

Sergio Perez ise yeni deliller ile yanlış birşey yapmadığını kanıtlayacağına inanıyor.

“Bildiğimiz gibi Felipe iyi bir adam. Onun bir görüşü var, tabi ki benim de öyle. Ortada olayı yeniden düşünmemizi gerektiren yeni deliller var. Bu deliller sayesinde yanlış birşeyler yapmadığımı kanıtlayacağım”


Yorumlar

“Massa: Perez’e Artık Güven Olmaz” için 6 yanıt

  1. yaw he he massa…he dıyelım de he olsun…tamam sen bır dahakı sefere bırıne atak yaparken telsızden uyarıp saga yanastırıcaz sen rahat gecesın dıye…sankı bısıklet yarısı yapıyor bmx le sokak arasında…f1 bu arkadas tehlıkelı spor..

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bırak arkadaş ya bana göre sen suçlusun ve bu ortaya çıkacak.

  3. Dümdüz yarış kazası sorun oldu arkadaş! Ceza verildi, olay kapandı işte ne mıymıyı.

  4. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Aynı lafları kafana yediğin süspansiyondan sonra Brawn GP için söylemedin bu ne hırs be arkadaşım?

  5. Williams’ın alacağı puanları heba etmesinden dolayı Massa’ya kızgınım ve bana göre kazada en az Perez kadar kabahatli.. Massa’nın en büyük sorunu kendisi; şampiyon olmuş da, kalıbı yağmurda çekmiş diye kupasını vermemişler gibi davranıyor.. Bu sene Williams’ta Button ve ya Heidfeld gibi pilotlar olsaydı iş başka olurdu..

  6. vw-tdi-power avatarı

    Haklısın Massa, kendisini ben de beğenmem pilot olarak. Daha doğrusu diğer pilotlara karşı hamlelerini.

    Ama Massa da sütten çıkmış ak kaşık değil sonuçta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir