Button Honda'nın Alıcı Bulacağına İnanıyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, Honda takımına bir alıcı bulunacağı konusunda umutlu ve gelecek sezon da gridde olacaklarına inanıyor.

Londra’daki Autosport Ödül Töreni’nde konuşan İngiliz pilot, takımın gücü ve gelecek seneki potansiyel başarısı sayesinde alıcı bulunabileceğini düşünüyor.

“Takım 2009 yılı için harika bir araç üretmek adına çalışıyor ve bu tutuma sahip olduğumuz sürece takımı satın almak ve bize yardım etmek için ilgilenenlerin olmayacağını tahmin etmiyorum.”

“Elde edecekleri mükemmel olanakları ike harika bir takım. Ross Brawn’ın liderliğinde ve tüm takımla birlikte bu seneyi aşıp 2009’da gridde olabiliriz.”

Button, cuma günü fabrikayı ziyaret ettiğinde takım içerisindeki olumlu tutum ile cesretlendiğini ve bu durumu atlatacakları konusunda kararlı olduklarını söyledi.

“Benim için perşembe günü çok büyük bir çok olmuştu ama cuma günü nelerin olup bittiğini görmek için fabrikaya gittiğimde çok olumlu değildim. Ama tüm ekiple, fabrikanın her departmanında bir buçuk saat geçirdikten sonra olanları değiştirebileceğimizin farkına vardım. Hepimiz için üzücüydü. Yapabileceğimiz tek şey olumlu kalmak ve bizim yaptığımız da bu.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir