"Mclaren, Alonso'nun Yokluğunu Hissedecek"

yazar:

kategori:

İspanya’nın network TV3 televizyonuna konuşan Massa "O, Mclaren’i bırakarak Ferrari’ye büyük yardım etti."

"Mclaren’in kaybı çok büyük olacak çünkü o muhteşem bir pilot. Bunun farkına varacaklar." dedi.

Mclaren ile 4 galibiyet almasına ve şampiyonluğu 1 puan fark ile kaybetmesine rağmen Fernandı Alonso, Mclaren ile yollarını ayırmıştı.

Ancak Massa, Alonso’nun yeni takımı hakkında yorum yapmak istemediğini söyledi.

Massa "Yorum yapmak istemiyorum. İstediği yere gidecek ve onun için en iyisini umuyorum. Bu endişe etmem gereken bir durum değil. Ben kendi görevime yoğunlaştım." dedi.


Yorumlar

  1. aa yeter ya bu ne ya alonso aşağı alonso yukarıı ne adammışş be ne kininizz wrmış adama be elinize wersek öldürceniz ya bırakın artık takımınızla alakası kalmadı hala neyin peşindesiniz.yetmedi mi yapılanlar ha?? dünya kabul etmiş be alonsoya yapılanları siz hala neyden bahsediyosunuz?kimi söledi,montoya söledi,alonso söledi.sizin ne olduğunuz ortaya çıktı zaten boşuna giden pilotlara çamur atmaya kalkmayın ya!!dönünde bi takımınıza bakın sewgili maccacılar.nedense sizden gidenler hayatlarının baharını yaşıyo,herkesta ayrı bi mutluluk bunu bi düşünün neden acaba??sora konuşun.çaylağınız wr artık o dürüstlük abidesi insanla sonunuz zaten hazır adam beckham olma yolunda hızla ilerliyo medya iii bi isim kazandı:P HA alonsoda kimseye pilotajlığın ispat etmek zorunda diil bilen biliyo zatn gerisi vıdı vıdı:) ağla macca ağlaa

  2. evt hamiltonla alonsonun puanı esit ama alonso bu puanı mclarenin baskısı altında kalarak cilesini cekerek aldı ama hamilton mclarenin müthiş yardımıyla aldı ikisi arasında cok fark var yani buda alonsonun basarılı pilot oldugunu mclarene yılmadıgını gösterir zaten

  3. arkadasım ben sadece tam anlamıyla lewis e ustunluk filan kuramadı dedim..senin soyledigin sey cok sacma neden biliyor musun?kimse 2 dunya sampiyonlugu olan birini gecmesini ya da onunla aynı sekilde surmesini beklemiyordu lewis in..ve lewis in boyle bir gorevi yoktu asma alonso nun vardı cunku 2 kere sampiyon olmussan takıma yeni katılmıs ve ilk kez yarısan birini gecmesini bekliyorduk ama bunu yapamadı..yazdıgım seylerin hangisi sacma ya da temelsiz soylersen sevinirim..sezon sonu soylediklerini de yine kılıfına uydurmussun bakıorum..alonsoyu tanımıyorsan yapabilecegim birsey yok..cunku en ufak bir haksızlıkta basını ve butun dunyayı haberdar ediyordu bu konuda..hatta kesin olmayan seyler konusunda bile takımı sucladı yeri geldiginde..cin gp de lastik basıncımla oynandı dedi mesela..madem ki senin soyledigin kadar olgun biri alonso neden bu konuyu takımıyla degil de dunya ile paylasmayı uygun buldu kendisi..ve de hadi bunları bosver neden alonso yasal olmayan birsekilde avantaj elde etmeye calisti pedro ile mailleserek..neden??hangi durust pilot boyle bir sey yapar ve takımı bundan haberdar etmez..alonso ve vatandası yuuznden ceza aldı mclaren takımı baska bişi ciin degil..bu da yeterince cirkin bir davranıs zaten diger konulara gerek bile yok..

  4. ya crash alonsoyu niye sürekli lewisi geçemedi gibi sözler sarfediyosun pardon ama alonsonun f1 kariyerindeki amacı LEWİSİ GEÇMEK deyilki.onun amacı bumudur yani.eğer lewis alonsodan daha hızlı olsaydı emin olki lewiste alonsodan daha çok puan toplardı o halde.ama noldu puanlar eşit yani ikisinin performansı eşit bu durumda.onun için burda kalkıp kimse alonso lewise geçildi gibi saçma laflarda bulunmasın.sezon sonu açıklamalarına gelince de,ewet aynen senin söldeğin gibi söledi peki ya ne demesini beklerdn sezon bitmiş herşey geride kalmış bn burda sewilmedim takım bana hep soğuk oldu lewisle birlikte takıma karşı yarıştım ve onlar hep onu destekledilermi deseydi gidera ayak kötü sözler sarfetseydi dahamı çok hoşunuza gidersi.aa bu sefer alonso yine şikayet ediyo derdiniz!.ha bu arada senin saçma sapan dediğin faktörler adamın psikolojisini etkiledi.onun yerinde değildin ve ne yaşadığın asla bilemezsin bizde bilemeyiz burda herşeye atıp tutmak gayet kolay.lewise daha nası yoğunlaşçaklrdı pardon ama ron telsizden alonsoya karşı yarışıyorz lafı ztn tüm bi sezonun özetiydi.ama tek yanlı bakan sizsiniz ve diğer maccacılar.ha sen bu lafı bşka şekilde algılıyosan o da daha ilginç tabi.kimsenin ilgiye ihtiyacı yok merak etme.sadece bi insana hak ettiği değeri vericeksn olay budur.vwermicksende vaatlerde bulunmıcaksın.artık alonso ve macca olayı kalmadığına göre siznde alonsoyla zatn bi alıp weremediğinz olamaz diosunuz ya bizden uzak dursun fln filan işte buyrun oldu ztn.size yeni sezonDA ve çaylağınıza başarılar.ayrıca massanın sölediğine çok katılmıyorum ne olursa olsun macca yine mücadelede olucaktır.daha önce alonso yarışmıyodu sonuçta.

  5. alonso tabiki başarılı bir pilot ve mclarenin geliştirilmesinde de katkısı muhakkak vardı, sonuçta dünya şampiyonu olmayı başarmış biri.. ama bu demek değil ki alonso gidince mclaren yerlerde sürünecek.. sonuçta mclaren de şampiyonluğun nasıl kazanıldığını biliyor..

  6. lewis in almıs oldugu 109 puanın ne onemi var ki yaa!!onemli olan alonso nun alması..ne de olsa butun takıma karsı savasarak aldı oyle degil mi sevgili alonoscular..pesinen soyleyeyim ben alonsoyu basarılı buldum bu yıl birkac yarıs haric..ama lewis den hiçbir sekilde hızlı olamadı ve onu alt edemedi siz de bunu kabul edin..eger hala takım lewisin yanındaydı gibi sacmasapan zugurt tesellileriyle hareket edecekseniz alonos nun sezon sonu soylediklerini okumadınız heralde derim ben de size..her zaman esit sartlarda kazanabilecegim bir aracım vardı demişti ama bu durum onu ve sizleri kesmiyor..siz ve pilotunuz hep en cok ilgiyi goren taraf olamak istiyorsunuz ve bu adalet degil..adaletsiz bir sekilde kazanmayı istemek de cok guzel bir davranıs degil..eger takım lewis e tam yogunlassaydı sampiyon o olurdu emin olun..sadece kendi tarafınızdan bakmayın yani olaya..

  7. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    yaa tutturmuşsunuz 109 puan toplamış onu söleyip duruyosunuz toplucak tabiki altındaki araç en iyi araçtı! ona bakarsanız lewis te ilk senesinde kıl payı kaçırdı şampiyonluğu.

  8. 109 puan toplayacak bir pilotu bir daha zor bulursunuz. 2005 yılında mclaren arızalarla kimi yerine alonsoyu sampiyorn yaptı simdi ise alonsonun sampiyonlugunu kimiye vererek ödesti.

  9. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    her zaman Mc Laren Mercedes … pilotlar geri plandadır geri planda olmayan bi hakkinen var bide şimdi hamilton unutulmayanlar arasına giricek!!!

  10. tabi ya Alonso bencilin teki kıskanç ayrıca Hamiltonu çekemedi işte çekemedi çekemedi çekemedi KISKANANLAR ÇATIR ÇATIR ORTA YERLERİNDEN ÇATLASIN

  11. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    gamze alonso ben 97 den beri sıkı f1 ciyim.ve yazdıklarımda samimiyim hamiltonu 2008 de izleyin sadece o kadar diyorum. alonso gibi bencil bi pilot daha görmedim 2 sene şamp. olmuş pilot biraz daha olgun davranabilirdi.

  12. Gamze-Alonso avatarı

    Mc_LaReN_MeRcEdEs eğer bu yazdıklarında samimiysen senin F1'in f sinden bile anlamadığını düşüneceğim.Sıradan bi pilot ha , şu an pistlerdeki en genç ve tek 2 dünya şampiyonu olmuş pilottan bahsediyorsun sanırım.Sizin … takımınızın saçma stratejileriyle yarışıyor olmasaydı bu sezonda şampiyondu.Ama ne yapalım artık gelecek yıllara inşallah.oh o ukala ufaklıkta şampiyon olamadı zaten 2.favorim kimiydi.kimiye tekrar tebrikler

  13. Pilotaj açısından kendisini hiçkimse eleştiremez hatta en son eleştirilecek pilotlardan biri bence.Öyle sıradan bir pilot falanda değil.Sadece kişiliği hakkında yorumda bulunursak biraz eleştirebiliriz evet biraz bencil bana göre ve McLarene göre bir pilot değil.Nedeni McLarenin pilotların özel yaşamlarında bile sınır koyması bende bu politikayı sevmiyorum ama disiplinli olmak daha güzel bana göre.Sıkıntı yaşayabilirmiyiz bilmiyorum ama gelecek olan pilotumuzun 109 puan toplayacağına inanmıyorum..

  14. fernandonun 3. kez üstüste şampiyon olamamasının tek sebebi herkesinde bildiği gibi mc laren.belkide amaçları zaten buydu.ama ewet o ukala çaylakta alamı ve bütün planları suya düştü.elbetteki yokluğunu isteyecekler.hatta hissetmeye başlamışlardır bile.çünki ron dednin kendisi başlarda alonso nun mükemmel bi komplo süsücü olduğunu söylemişti.ama şundan eminim ki mc laren e 22-23 numaralar çok yalışıcak.

  15. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    yoo kesinlikle aramıcaz alonso gibi ekmek yediği kaba yapan bi pilottan kurtulduğumuz için açıkcası ben çok sevinçliyim .alonsoyu gözünüzde büyütmeyin yaaw normal bi pilot işte

  16. İlk defa seni takdir ettim Massa,ewet bence de öle hissedecekler hemde öle bi hissedecekler ki başlarını duwarlara wurcaklar,inanılmaz derece de acmilik yapıp 2 Dünya Şampionu,herkesin almak için yırtındıı bi pilotu aldılar ama çaylak ukala bi pilotu ona tercih ettiler,aynı zmnda Fer we bizi de hayal kırıklıına uğrattılar,eğer Fer'i ciddi anlamda böle bi psikoloji içine sokmayıp,eşitlik deyip bi türlü uygulamadıkları şei uygulasalardı Fer şu an üst üste 3. Dünya Şampionluunu almış olcaktı,ama oh olsun ki o Lewis … de alamadı,ondansa her zmn Kimi'yi tercih ettim zaten,tebrikler Kimi !!!! ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir