Massa Geçen Yıl Yaşadığı Hayalkırıklığını Geride Bıraktı

yazar:

kategori:

Felipe Massa yaptığı açıklamada geçen yıl yaşadığı hayal kırıklığını artık geride bıraktığını ve 2009 sezonu için çalışmalara başladığını söyledi.

Bir puan farkla rakibi McLaren pilotu Lewis Hamilton tarafından malup edilen Ferrari pilotu son yarş Brezilya’da son on beş saniye kalana kadar şampiyon olarak görünüyordu.

Fakat Brezilyalı pilot herşeyi geride bıraktığını ve deneyimlerinden çok şey öğrendiğini söyledi ve yaptığı işten kolayı kendisini mutlu hissettiğini dile getirdi.

Massa’ya hayalkırıklığını geride bırakmanın ne kadar sürdüğü sorulduğunda Ferrari pilotu "Bir gün" şeklinde cevap verdi. " Birkaç saat… Bu tür şeylerden dolayı çok etkilenip yıkılan birisi değilim."

" Yarışı kazandım, yapabildiğim en iyi işi yaptım ve malesef son on beş saniye kala yeteri kadar şanslı değildik. Hayat işte bu ve bu yüzden hüsrana uğramadım. Olağanüstü bir sezon geçirdim, çok fazla şey öğrendim ve gelecek için çok önemli bir diğer tecrübeyi yaşadım."

" Desteklerden dolayı çok mutluyum yalnızca Brezilya’da değil dünyanın yer yerinde. Rekabetçi olduğumuzu gösterdik, yarışlar kazanabileceğimizi ve şampiyonluk için mücadele edebileceğimizi gösterdik ve iyi bir destek için bunlar yeterli."

" Size iyi bir enerji vermesi ve motive etmesi açısından destek her zaman önemlidir ve mücadeleye devam etmekten ve deneyimler yaşamaktan ve hiç olmadığım kadar daha yüksek motiveye sahip olmaktan dolayı gerçekten mutluyum."

Massa dün çalışmara döndü ve Ferrari takımı ile birlikte Jerez’de testlere katıldı. Brezilyalı pilot 2009 araçlarının görünüşü hakkında oldukça şaşırdığını kabul etti.

" 1995 yılına geri dönmüş gibiyiz, o yıllara benziyor. Oldukça tuhaf bir yapısı var. Dürüst olmak gerekirse şu anda kullandığımız aracın sürüş tarzı gelecek yıllar kullanacaklarımızdan daha iyi."

" Fakat kurallar bu ve yapabileceğimiz en iyi işi yapmaya çalışacağız. Aracın yapısı herkes için aynı olacak."


Yorumlar

  1. massacıgım seni bitiren singapurdaki lolipop oldu senin bir suçun yok macaristandada mükemmeldin kimimi o yesin kimini

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir