2008 Jerez Testleri Üçüncü Gün – Renault

yazar:

kategori:

Renault takımı Jerez testlerinin üçüncü gününde R28’in direksiyonundaki Fernando Alonso ile bugün 124 turu geride bıraktı. Sorunsuz bir program geçiren takım kendileri için olumlu olarak nitelendirilebilecek bir haftayı geride bıraktılar.

Alonso 2009 Bridgestone slick lastiklerinin alışılmasına konsantre oldu. Bunun yanında takım bazı süspansiyon set up seçeneklerini değerlendirdi ve çeşitli bileşenlerde oldukça fazla kilometre katetti.

Takım artık Enstone ve Viray’daki fabrikalara geri döndü ve ocak ayında ilk kez görücüye çıkacak olan R29’un gelişimi üzerinde çalışmalarına devam edecek.

Fernando Alonso

" İyi bir gündü araçla oldukça fazla kilometre katettk ve lastiklerin çalışmasını inceledik. Azami sürede pist üzerinde kaldık ve bazı temel set up çalışması için oldukça fazla turlar atmayı başardık. Gelecek yıla hazır olmak adına çok fazla fiziksel çalışma içerisindeyim ve hazırlıklarımın bir diğer parçası olan araç içindeki çalışmama bu hafta zaman harcadım. Artık ocak ayındaki yeni araçla yapılacak olan testleri sabırsızlıkla bekliyorum."

Christian Silk, Şef Test Mühendisi

" Araçta ciddi bir sorun yaşamadığımız yararlı bir başka günü geride bıraktık. Fernando’nun meşgul bir programı vardı ve bir kez daha çok fazla ur attı ve ihtiyacımız olan ana şeyleri böylelikle tamamladık. 2008 test sezonunun kapanışı için güzel bir sondu takım olarak bu yıl harika bir iş çıkardık bu yüzden herkesin göstermiş olduğu gayrete teşekkür ederim. Artık yeni yılı sabırsızlıkla bekliyoruz, aracın gelişimi konusunda hareketli bir kış dönemi geçirmeye hazırız."


Yorumlar

  1. bu s ene şampiyonsun alonsoo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir