2008 Jerez Testleri Üçüncü Gün – BMW Sauber

yazar:

kategori:

Modifiye edilmiş geçici araç ile Jerez’deki testlerde yerini alan BMW Sauber takımı gelecek yıla hazırlık çerçevesinde gelişim çalışmalarında bugün de devam etti.

Sabahki soğuk seansa katılmamalarının ardından sıcaklığın beş derece yükselmesi ile birlikte piste çıkan Robert Kubica ve Christian Klien F1.08B üzerinde mekanik set up çalışması yaptılar. Her iki pilotta ayrıca 2009 lastikleriyle farklı bileşenlerde lastik değerlendirmesi gerçekleştirdi.

Takım bu hafta İspanya’da hız açısından iyi bir görüntü sergilemedi ve birkez daha Kubica ve Klien zaman çizelgesinin dokuzuncu ve onuncu sırasında yeraldılar. BMW pilotları liderin 2.3 ve 2.4 saniye gerisinde günü tamamladılar.

Bugünkü testlerin ardından Kubica şunları söyledi: " Bugün oldukça fazla tur atma imkanım oldu ve yaklaşık 600 km yol katettim ve bu gerçekten iyi. Temel amacımız bu bölümde gelecek yılın aracı için set up seçenekleri ile ne yapabileceğimiz anlamaktı."

Takım Jerez’de tekrar testlere başlamadan önce kısa bir ara verecek ve ardından pazartesi günü planlanan üç günlük test dönemi başlayacak.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir