Hamilton: Sanırım Benim Hatamdı

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Avusturya GP sıralamalarındaki spinine kendi hatasının sebep olmuş olabileceğini söylüyor.

“Şuan tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz, ancak frenlere çok fazla bastığımı düşünüyorum.”

“Çok zorladığımı düşünmüyorum, turlarım tüm haftasonu boyunca iyiydi ve cebimde ekstra zamanım olduğunu biliyordum. İlk turumda onu cebimden çıkardım, ancak elbette o turu bitirmedim. İkinci kez ise sanırım aracı bilinmeyenlere doğru götürdüm. Önümde uzun bir yol var, ancak bu beni listeden çıkarmış değil.”

Hamilton spine kadar en hızlı tur zamanıyla geliyordu ve artık yarışı kazanmaya odaklandığını belirtti.

“Sonuncu bile başlasam yarışı kazanmaya çalışacağım. Elbette arkalara doğru gittikçe işler giderek zorlaşıyor. Tüm bildiğim zihinsel olarak kazanabileceğim, ancak bu biraz daha hasar azaltma olacak ve elimden gelen en fazla puan almaya çalışacağım.”

“Sadece deneyeceğim ve eğleneceğim, sorunlardan uzak duracağım ve zamanımı değerlendireceğim. Yarın farklı stratejiler ve benzer şeylerle birlikte uzun, uzun bir yarış olacak. Williams’ın bugün hızlı olduğunu görmek harika ve ilk çizgide olmaları onlar için çok iyi. Bazen diğer insanların sırasıdır, ancak yarın umarım onlarla iyi bir şekilde yarışabiliriz.”


Yorumlar

“Hamilton: Sanırım Benim Hatamdı” için 9 yanıt

  1. rosberg power avatarı
    rosberg power

    Hamilton’un üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum. Herkes hata yapabilir.

  2. Lewis_Didem avatarı

    Sen bırak o spini’de bir önceki turda polü kazanacagın son sektörde nasıl hata yaptın onu açıkla hain.

  3. Adam açık açık benim hatam olabilir diyor buradaki f1 uzmanları da 1.ağızdan değilde ne anlıyorlarsa video dan yorum yapıyorlar pes bu kadar olur.İlk zaman turunda yaptığına da bir kulp bulursunuz bu kafayla.
    Geçen yarıs takım uyardı fren katili bir pistte bu noktaki bir uyarıyı dikkate almıyarak problemsiz bir arac kullanıyor gibi frenlere yüklenerek sonunu hazırladı en azından rosbergin ardında 3.sırayı alabilirdi 15 puan kendi hatasıyla gitti.Bu yarıs gene kendi hatasıyla pol sansını elinintersiyle itti he yarın ne yapar bilinmez belkide kazanır neticede ultra hızlı bir araca sahip o araçla tırmanması hiç de zor değil rosberg de kötü start alırsa kazanabilirde ama kaybedeceği her puan bu yarıs için gene kendi hatası olacak sen üstüste iki yarıs bu kadar bariz hatalar yaparsan aklınla değilde dürtülerinle hareket edersen biraz zor sampiyon olursun he diyorsaki hamilton hızlı yasa cesedin yakısıklı olsun ona laf yok sadece hızlı diyebileceğimiz pilotlar kervanına onuda katarlar olur biter.

  4. videoda ilk frene bastığı anda araç stabil bir şekilde yavaşlıyor, ancak sonradan birden arka taraf savruluyor.

    turunun sadece ilk 2 sektöründe rosberg ve massa’dan 0.460 saniye daha hızlı turla gelmesi çok iyi bir hızının olduğunu gösteriyor.

    yarın kazanabilecek potansiyeli var. tabi baskı sorunu, araç sorunu vs yaşamazsa.

    1. İlk attığı turda dışarı çıkması sebebiyle hayal kırıklığı yaşadı bence bu tarz ufak şeylerden fazla etkilenebiliyor onun haricinde Rosberg’in Hamilton üzerinde baskı kurduğunu düşünmüyorum yarışı kazanabilmesi birazda Williams’lara bağlı (arıza ya da kaza olmazsa)

  5. Yarın bu sezonun şu ana kadar ki en önemli yarışına çıkıyorsun hasarı en aza indirmek için Rosberg’in hemen ardında bitirmen gerek şampiyonluk tehlikeye girmeye başlıyor nerdeyse sezonun ortasına geldik

  6. f1 manyagı avatarı

    lewis aracı arıza vermesse podyum görür demedi demeyin..

    1. Uzun sürüslerde diğerlerinden açık ara hızlı bir araçla 9.sıradanda kalksa podyum görmesi gayet doğal olur.
      En son sıradan kalkıp podyum gören pilotları dahi gördük.
      Hatta bence kazanma ihtimali bile var.
      Yarın büyük ihtimalle Rosberg iyi start alırsa kazanır Hamilton ikinci olur.
      Yok Rosberg kötü start alırsa Hamilton bu pistte daha hızlı Rosberg i geçer ve kazanır Rosberg ikinci olur.

      1. Yahu tamam cancan evet biliyoruz en iyi aracı kullanıyor evet biliyoruz ilk 10 sıra dışından gelip yarış kazanan pilotlarda var tarihte tamam da hevesini kırma milletin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir