Button "2009'da Ya Honda Ya da Hiç"

yazar:

kategori:

Jenson Button, gelecek sene ya Honda Racing’de yarışacağını ya da hiç yarışmayacağını belirtti.

Honda’nın spordan çekilmesini açıklaması ile takımsız kalan Button, başka yerde yarışmak gibi bir amacının olmadığını söyledi.

Button "Çok zor bir karar. Doğrunun hangisi olduğunu kim biliyor? F1’de yarışmak için başka seçeneklerim olabilir ancak çok sınırlı çünkü çok geç kaldık. Alınması gereken zor bir karar var."

"Ancak şu anda takım ile satın alacak birisini bulmaya odaklandım, bu 2009’da ilk opsiyonum olmalı. Bir sene dışarıda olmayı tercih etmem çünkü bu bir yarışçı için zor bir durum ancak bu da bir seçenek."

"Ancak hedefim öncelikle adı ne olursa olsun Brackley kökenli takımda yarışmak." dedi.

Button geride kalmalarına rağmen takımın gelecek sene yarışabilmesi halinde rekabetçi olacaklarını düşünüyor.

Button "Yeni aracımız nerdeyse bitti ve tamamlamak için çok sıkı çalışıyoruz ve 2009 için çok güçlü bir araç hazırlıyoruz. Sonrasında sadece birisinin gelip bizim pozisyonumuzda olan bir takımı alma gibi bir fırsatı değerlendirecek birisinin olmasını umacağız."

"Alıcımız olacağı konsunda oldukça iyimserim, herkes için harika bir fırsat. Bizim tesislerimiz 2. sırada, gerçekten öyleler. Ross Brawn gibi harika bir takım patronumuz var ve fabrika gelecek sene yarışmak için çok çalışıyor."

"Eğer gelecek sene gridde yer alabilirsek çok daha güçlü bir takım olacağız." dedi.


Yorumlar

  1. Honda'nın F1 de yarım kalmış bir işi var.Bu yüzden ekonomik yönden kendilerini düzelttikleri an tekrar F1 e geri döneceklerdir umarım.Çünkü rakipleri Toyota hala F1 de.

  2. Gerçekten Button gridde eşi benzeri bulunamaz bir pilot.Helal olsun takımına bu kadar bağlı bir pilot bu tür durumları hak etmiyor.Umarım finansal yönden güçlü biri takıma sahip çıkarak satın alırda hayal kırıklıkları sona erer.Bu arada Honda taraftarları yorumlarını yaparken yazılarına da belirtirlerse Honda taraftarı olduklarını daha iyi olur.Çünkü bir kaç kişiden ibaret değiliz lütfen arkadaşşşşş…

  3. button örnek alınacak bir dürüstlük sergilemiş. tebrikler. sporcu dediğin böyle olmalı..

  4. Hamza Fayiz avatarı

    Çok sağol bana moral verdiğiniz için gerçekten çok güzel yorumlar yapıyorsun(Deniz Gökhan).Can arkadaşım beni mutlu ettin bende kendimi tek Honda taraftarı biliyordum………GO HONDA TEAM,GO JENSON………

  5. kızmayın ama genel bir yorum olacak bu "go" sloganını ne kadar özümsemiş helal olsun. go kimi, go lewis, go bahri amca, go cim bom

  6. vay be ben de kendimi burdaki tek honda taraftarı biliyordum.iyi ki yazdın hamza kardeşim.go jens go honda!!

  7. Hamza Fayiz arkadaşım senin Honda sevgini takdir etmemek elde değil,bu kadar popüler ve güçlü takımlar varken sen takımını şu son günlerde çok güzel destekliyorsun,umarım Honda beş yıl içinde f1e döner,ve sen gene takımını büyük keyifle izlersin…

  8. Hamza Fayiz avatarı

    Hadi aslanım be inşallah Honda Racing ve Honda Motor CO. devam inşallah 2009 da şampuyon olucaz…….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir