Briatore "Bir İtalyan Olarak Ferrari'yi Desteklerim"

yazar:

kategori:

Renault F1 Patronu Flavio Briatore, Formula 1’de 2 sene daha kalacağını düşünüyor.

Ünlü İtalyan 2010 ile spordan ayrılacağının işaretlerini verdi.

Gazetecilerin kendisine hiç kendisini Ferrari’de hayal edip etmediğini sorduğunda Briatore "Ferrari’yi yenmeyi severim ancak takımım kazanmadığında açıkçası bir İtalyan olarak Ferrari’yi desteklerim."

"Ancak özellikle 2 sene içerisinde bırakacağımı düşünürsek Maranello’da çalışacağımı düşünmüyorum." dedi.

 


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Ben bir RENAULT taraftarıyım.Şunu çok iyi biliyorum ki profosyenilliğin sınırları sürekli değişiyor.Ferrari,formula1 tarihi kadar eski ve çok güçlü bir camiadır.Sektördeki her çalışanın da gönlünde mutlaka bu takımın ilgili bölümünde çalışmak,bir üyesi olmak vardır.Çünkü görülen odur ki Ferrari sektörün en tepe noktasını işaret eder her zaman.Dolayısı ile hiç bir kişi bu takım hakkında olumsuz konuşmak istemez bu yüzden.Bazen patavatsızlıkla,şımarıkça sarfedilen sözler olabilir ancak,tarih sayfalarında çok cılız bir yer tutar bunlar.Briatore'de politik davranmış.Yarın kimin nerede hangi takımda olacağı belli olmaz diye temkinli konuşmuş.Profosyonel sporcular ve transfer dönemlerini hepimiz biliriz.Kim daha çok imkan sağlar ise sporcu o takıma geçer.Taraftar genellike sabit kalır.Maddi bir kazanç yoktur çünkü tafartar için.

  2. erhan aydın avatarı

    briatore yanlış yapmış.mclareni desteklerim deseydi bakın o zaman nasıl sevilirdi(!) birileri tarafından…
    adamlar son iki(hatta bir) yıldır iyi bir araca sahipler ya,konuşuyorlar işte.2005-2006 yıllarında da o çok küçümsedikleri renault ne kadar iyi bir araca sahipti,peki şimdi.

  3. mclaren arkdşm yorumların hep aşağılamalı yada renaultta özellikle sataşmaya yönelik ben sana çok rahat cvp veririmde üyeliğim gider buraya renault hakkında yada renaultta çalışanlar hakkında bişi yasma ok yasacaksanda adam gibi yas çünkü ben artk sana gıck olmaya başladım dikkat li ol…………

  4. mcleren o adam buralara kolay gelmedi aç bi oku hayatını saygılarımla sen ron amcana bak o azmıı

  5. burak bocek avatarı

    Benim kafama takılan birşey var!Her Ferrariyi desteklediğini söyleyenle ona sempati duyanlara yada ferrari hakkında olumlu bir haber duyduğunda sürekli kıl kapmak nedir?Sanki adam size hakaret etmiş.Mclaren ile ilgili her haberde mclaren şöyledir 10numaradır rengine duruşuna kurban,ne yaptıysak biz doğrudur falan ferrari haberlerinde ise sürekli bu tarz yorumlar.Adam çok güzel bir şekilde çıkmış düşüncesini söylemiş.Biz orda olsak takım patronu birde türk takımı olsa desteklemiyecek miyiz türk asıllı takımı.Takımın fransız olması onun sorunu değil.neticede onu getirmişler göreve.

  6. Fransız reno da babanin malı zaten . Araç kırmızı birde magneti yazarsin üstüne . Kendi takımından sonra ferrari dersin saf lar inanır ancak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir