Lowe: Yeniden Önde Olmak Harika

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Paddy Lowe, yeniden ön sıralarda olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

“Sıralama turlarında en iyi performansımızı göstermediğimizi biliyorduk ve bugüne yapılacak bir sürü iş olduğunu bilerek uyandık. Ön sıralarda yer alabilmek için strateji açısından yapmamız gereken bir sürü iş vardı.”

“Özellikle Lewis yarışa büyük bir başlangıç yaptı ve iyi bir ilk turun ardından dördüncülüğe yükseldi. Önümüzde güçlü bir Williams vardı ve onları sollamak için farkla bir strateji uyguladık”

“Aynı zamanda yarışı bitirebilmek için sürekli aracın durumuna bakıyor ve yönetiyorduk”

“Yarışları yeniden önde bitirmek harika. Williams üçüncü ve dördüncü olarak harika bir iş yaptı. Mercedes Benz güçlü bir iş yaptı ve ilk 10 pilotun 7’si Mercedes motoru kullanıyordu. Böylesi zor bir pistte dayanıklılık sorunları yaşanmaması harika”


Yorumlar

“Lowe: Yeniden Önde Olmak Harika” için bir yanıt

  1. mercedes’in sidepot’ları ne kadar değişti. giriş kısmında ki daralma şasinin alt bölümüne daha fazla hava akımı girmesine ve down force kazanılmasına yardımcı oluyor. (yukarıda ki resimde hamilton’un aracında bu durum çok net görünüyor)
    Ancak fren soğutma kanalları yeterince verimli değil. williams bu konuda çok iyi durumda çünkü somun içi jant soğutma sistemini çok verimli kullanıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir