Schumacher’in Hastane Kayıtları Çalınmış ve Satılığa Çıkarılmış!

Michael Schumacher’in menajeri 7 kez Formula 1 dünya şampiyonu olan Schumacher’in çalınan hastane raporlarının satışa çıkarıldığından korkuyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında geçirdiği kayak kazasından beri hastanede tutulan Schumacher, uzun süre komada kaldıktan sonra yaklaşık bir hafta önce rehabilitasyon için Lozan Üniversitesi Hastanesi’ne taşındı.

Bugün açıklama yapan Kehm, Schumacher’e ait olduğu iddia edilen hastane kayıtlarının satışa çıkarıldığını öğrendiklerini söyledi.

Kehm, yetkililerin konu üzerinde çalıştıklarını ve o kayıtları alıp yayınlayanlara resmi yaptırımda bulunulacağını duyurdu.

Kehm “Bir kaç gündür çalışan veriler ve belgeler satışta. Teklifte bulunan kişi onların Michael Schumacher’in tıbbi dosyası olduğunu iddia ediyor.”

“O belgelerin doğru olup olmadığını bilmiyoruz. Ancak belgelerin çalındığı açık. Hırsız şikayet edildi. Yetkililer devreye girdiler.”

“O belgelerin satın alınmasının ve yayınlanmasının yasak olduğu konusunda tavsiyede bulunuyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Schumacher’in Hastane Kayıtları Çalınmış ve Satılığa Çıkarılmış!” için 5 yanıt

  1. Aslında güzel bir haber. Ailesinin halen birşeyler sakladığını düşünüyorum. Bir şekilde yayınlanırsa ve Kehm’in bahsettiğinden farklı şeyler varsa çok kötü olur.

    1. ben de senin gibi düşünüyorum. ortada kesinlikle açığa çıkarılmamaya çalışılan bir şey var. zaten bu komadan çıkma olayı geçen hafta değil de daha önceden gerçekleştiğini düşünüyorum ben. schumi’nin durumu belirtilenden daha iyi olabilir bence.

  2. Resim mükemmel.
    Hangi kaz kafalı çaldıysa umarım yanlış bir belge çalmıştır da cümle aleme rezil-i rüsva olur.

  3. Bu nedir ya… Başına gelenlere bakın. Rahat bıraksınlar artık efsaneyi.

  4. Vay anasını be adam ne hallere düstü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir