Theissen: "Şimdi Odak Noktası, Gösteriyi Geliştirmek"

yazar:

kategori:

BMW Sauber takım patronu Mario Theissen, maliyetlerin azaltılması ile ilgili konuların belirlenmesinin ardından ilginin şimdi Formula 1 gösterisini geliştirmeye çevrildiğini söyledi.

Geçen hafta FIA ve Formula 1 Takımlar Birliği (FOTA), gelecek yıldan itibaren uygulamaya koyulacak ciddi maliyet kısıtlamalarını görüşmek için tarihi bir buluşma yapmıştı.

FIA ayrıca, madalya sistemi ve sıralama formatı değişikliği konuları da dahil olmak üzere sporun sportif taradındaki potansiyel değişiklikler için kamuoyunda bir araştırma yapılıp değerlendirilmesini de açıklamıştı.

Theissen, maliyetlerle ilgili konular arasında gösterinin geliştirilme meselesinin unutulmadığını ifade etti ve görüşmelerin bu konuda devam edeceğine inandığını söyledi.

Theissen: “Taraftarların ilgilerini ihmal etmeyeceğiz"

“Formula 1 etkinliklerini daha büyük cazibe katmak için sayısız öneri bulunuyor."

“Onaylanan ölçüler, kesinlikle hassas ayarlamalara ihtiyaç duyuyor ama son aylarda gösterilen ruh ile, birlikte ayrıntıları da çözebileceğiz"

BMW Sauber takım patronu, maliyetlerin azaltılması için yapılan çalışmalarla Formula 1’in ekonomik açıdan hayatını daha sürdürebilir bir döneme girdiğini belirtti.

Theissen: "Ulaşılan bu kararlar, geçen haftalardaki çeşitli FOTA çalışma grupları tarafından hazırlanan yoğun çabanın bir yansımasıdır"

“Maliyet azaltılması için olan teklifler ayrıca FIA’yı da ikna etmiştir"

“Bu da, 2009 ve Formula 1’in yeniden bir yapılanmaya gireceği daha sonraki dönem içinn müşterek bir temelde olduğumuz anlamına geliyor"

"Bundaki en önemli amaç, ekonomik ortama ayak uydurmak olacaktır"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir