Lauda: Hamilton Savaşmaya Devam Edecek

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Niki Lauda, Lewis Hamilton’ın son yarışlarda Nico Rosberg’in gösterdiği performansa ardından arık ‘daha motive’ olduğunu söyledi.

Hamilton Avusturya sıralama turlarında yaptığı hatanın ardından yarışa dokuzuncu sıradan başlamıştı. İyi bir startın ardından yükselen İngiliz pilot, yarışı takım arkadaşının gerisinde ikinci sırada tamamladı.

Mercedes’ten Niki Lauda’ya göre, Rosberg’in üst üste gösterdiği iyi performansın ardından artık daha motive.

“Lewis savaşmaya devam edecek. Hatta Silverstone’da daha fazla motive olacaktır. Kaybettiği puanları telafi etmek için takım arkadaşı ile sert bir mücadeleye girmek zorunda olduğunu biliyor”

“O yanlış birşey düşünmüyor. Onu uzun zamandır tanıyorum ve onun kafası kesinlikle mükemmel”

“Lewis şuan son derece motive ve hepsi bu. Bu konuda herhangi bir sorun yok. Hatta sıralama turlarının ardından bu benim hatamdı dedi. Yarışta ise yaptığı bu hatayı telafi etti. Dert etmeyin ve Silverstone’u bekleyin. Ben orada gerçek Lewis’i göreceğimizi düşünüyorum. İkisi arasında gerçek bir savaş olacak ve bunun için sabırsızlanıyoruz”

“Nico ve Lewis Melbourne’den bu yana olabildiğince hızlı olmaya çalışıyorlar. Onlar birbirlerini zorluyorlar ama hiçbirşey olmuyor. Mükemmel bir iş yapıyorlar.”

“Onlar profesyoneller ve birbirlerine çarpmak istemiyorlar. Çünkü onlar takımı düşünüyor. Bundan daha iyisi olamaz”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir