Horner: Vettel Güçlü Sonuçlar İle Dönecek

yazar:

kategori:

Red Bull takım patronu Christian Horner, Vettel’in takımın desteğini kaybettiği iddialarına karşın Alman pilota destek verdi.

Horner Vettel’i eleştirmenin mümkün olmayacağını söylerken, 26 yaşındaki pilotun ‘kötü bir şansa’ sahip olduğunu ifade etti.

“Sebastian bu yıl inanılmaz derecede kötü şansa sahipti. Üç kez yarış dışı kaldı ve çok daha fazla teknik sorun yaşadı”

Bununla birlikte İngiliz patron Vettel’in motivasyon sorunu yaşamadığını söylüyor.

“Birçok sürücü eğer bu tür sorunlar ile karşılaşsaydı başlarını eğip, motivasyonunu kaybederdi. Ama Sebastian öyle değil”

“O daha çok çalışıp ekibi ile daha fazla zaman geçiriyor. Hayatta her zaman gelgitler olur. Ancak o güçlü şekilde geri dönecek”

Öte yandan Mercedes’ten Niki Lauda, Daniel Ricciardo’nun performansından övgüyle bahsetti.

“Daniel’in performansı çok kısa süre içerisinde güçlü bir noktaya ulaştı. O henüz Red Bull’daki ilk sezonunda büyük bir yeteneğe sahip olduğunu gösterdi”

“O gelecekte dünya şampiyonu olabilmek için gereken herşeye sahip”

Öte yandan İngiliz medyasında yer alan haberlerde Vettel’in McLaren’e gidebileceği ifade edildi.


Yorumlar

“Horner: Vettel Güçlü Sonuçlar İle Dönecek” için 3 yanıt

  1. Kaçak güreşmesin.Otursun adam gibi turunu yesin.

    1. bravo. çok doğru bir yorum.

  2. Horner Vettel’i eleştirmenin mümkün olmayacağını söylerken, 26 yaşındaki pilotun ‘kötü bir şansa’ sahip olduğunu ifade etti.

    Son 6 yılda birkaç alternatör arızası hariç düzenli sorun yaşadığı bir dönem yok. 94 yılından Schuminin Benetton yıllarından beri F1 takipçisiyim, çok açık söylüyorum Vettel kadar ballı, şanslı bir pilot daha yok. Tabi V8 nesli sadece Vettelin şampiyonluklarını gördükleri için onlara göre dünyada başka şampiyon pilot yok. Ric şu anda durumu bizler için gayet iyi özetliyor. Ah Lewis yada Alonso nun takım arkadaşı olsa da bir görsek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir