Wolff: Williams’ın Hızı Tek Seferlik Değil

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Toto Wolff, Williams’ın Avustrya’da gösterdiği hızlı performansı sezonun birçok yarışında göstereceğine inanıyor.

İngiliz takım Kanada GP’sinde Massa ile oldukça hızlı görünmüş ve Brezilyalı pilotun kazasıyla birlikte muhtemel bir podyumu kaçırmışlardı.

Bununla birlikte Avusturya GP’sinde pole pozisyonunu ve ilk iki çizgiyi kazanan Williams, yarışta üçüncü ve dördüncü olarak büyük bir iş yaptı.

Mercedes’ten Toto Wolff, İngiliz takımın performansını övdü.

“İlginç bir hafta sonu oldu. Bu hafta sonu ilk sektörde güç ünitesinin ön plana çıkmasını bekliyorduk. Ancak ikinci ve üçüncü sektörde daha çok aero performans ön plandaydı” “Williams gerçekten çok güçlü gözüktü. Büyük bir iş yaptıklarını düşünüyorum. Onlar Silverstone’da performanslarını devam ettireceklerdir”

Wolff, eski takımı Williams’ı yukarılarda gördüğü için mutlu olduğunu itiraf ediyor.

“Dürüst olmak gerekirse onları yukarılarda görmekten dolayı mutluyum. Yarışın başındaki hızları gerçekten etkileyiciydi. Düzlük performansları çok iyiydi ve yarışın başında Valtteri’nin Nico’yu nasıl geçtiğini gördünüz. Onlar sadece ilk sektörde değil, aero güç isteyen ikinci ve üçüncü sektörde de güçlülerdi”

“Bu hafta sonu gösterdikleri performans etkileyiciydi ve güçlü olduklarını kanıtladılar”


Yorumlar

“Wolff: Williams’ın Hızı Tek Seferlik Değil” için 6 yanıt

  1. Williams gibi koklu bir takimin iyi sonuclar almasi spor icin cok onemli. Bu yil gerek pilot kadrosu secimi, gerek sponsorluklar, gerekse performans acisindan cok iyi isler basariyorlar, umarim bu performans yil sonunda WCC’de iyi bir sira ile karsilik bulur ve onumuzdeki seneler icin kaynak sikintisi cekmezler. Sir Frank Williams’i mutlu gormek de ayri keyifli.

    1. çok güzel bir yorum olmuş her kelimesine katılıyorum.

  2. Bu sene ilk üçte bitirmelerini çok isterim

  3. Williams bence bir pilotu ile arkayi tutmayı deneyebilirdi.7 8 sn lik fark oluşturarak Galibiyet savaşı vermesi mümkündü, eskiden yapıldığı gibi.Galibiyet hedefi varmış gibi gözükmediler.Sanırım amaç takımlar 2ligi.

  4. Öyle görünmekte ki Mercedes takımını ilk yakalayan takım Williams oldu. Yine bir Mercedes motoru ile.Yarış boyunca Rosberg öne geçtikten sonra da efsanevi farklar atamadı ki yarış sonundaki zaman farkları malumunuz. Bu gelişime en yakın duran takım McLaren gözüküyor ancak bizdeki df sorunu bir türlü çözülemiyor. Ferrari’den yıl sonuna kadar Alonso’nun bireysel çabaları hariç pek bir şey beklemiyorum.

  5. Öyle görünmekte ki Mercedes takımını ilk yakalayan takım Williams oldu. Yine bir Mercedes motoru ile.Yarış boyunca Rosberg öne geçtikten sonra da efsanevi farklar atamadı ki yarış sonundaki zaman farkları malumunuz. Bu gelişime en yakın duran takım McLaren gözüküyor ancak bizdeki df sorunu bir türlü çözülemiyor. Ferrari’den yıl sonuna kadar Alonso’nun bireysel çabaları hariç pek bir şey beklemiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir