Mattiacci: “Ferrari’nin İyileşme Planı Devrede”

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Takım Patronu Marco Mattiaci, takımın gridde tekrar olması gerektiği yere gelmesi için nelerin yapılması gerektiğini bildiğini söyledi.

Mattiacci “Kanada’dan sonra bir araya gelip konuşarak havayı düzeltmemiz, nerelerde zayıf olduğumuzu anlamamız önemliydi.”

“O zayıflıkları düzeltmek için çalışan bir ekibimiz var. Ancak uygulama planını, stratejimizi ve kilit noktaları kendimizde tutacağız.”

“Rakiplerimize avantaj sağlamayacağım.” dedi.

Mattiacci ayrıca tek sorunlarının motor olmadığını belirtti.

Mattiacci “Ferrari şu anda Mercedes’ten daha iyi iş çıkarmıyor. Belli alanlara dikkat çekmek istemiyorum çünkü tek sorunun motor olduğunu düşünmüyorum.”

“Genel olarak paketimiz Mercedes kadar rekabetçi değil. Mercedes’in güç ünitesinde iyi iş çıkardığı açık.” dedi.


Yorumlar

“Mattiacci: “Ferrari’nin İyileşme Planı Devrede”” için 7 yanıt

  1. murat aksoy avatarı

    Şimşek McQueen’in dediği gibi “sorunun ne olduğunu biliyoruz”..

  2. Motor konusunda berbat.Yarışı izlerken dikkat edin araç üstü görüntü geldiği zaman.Ferrari motoru o kadar rezalet ses çıkarıyor ki sanki kendi içinde savaşıyor.Böyle bir motorla olmaz!!!

  3. Uzgunum Marco ama oyle bir konuma geldin ki, sonuclar ortaya cikmadan kimse soylediklerine inanmayacak. Isin cok zor. Sabirsizlikla bekliyoruz.

  4. Muammer UYAR avatarı

    Kardeşim Ferrari nin sorunlarını sağır Sultan bile biliyor. Yeniden keşfetmeye gerek yok. Mesele o sorunları çözebilmekte. Bakalım senin masallarını kaç sene dinlicez

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Şu aracın 2010 dan beri aynı ön kanadını görmekten gına geldi yeminlen. Yahu hiç mi değişik bişey gelmedi be kardeşim 5 senedir aklınıza, 40 çeşit burun değişti, kanat hep aynı mubarek. Renk bile değşmedi 🙂

  6. zaten ferrarininde guc unıtesi cokıyı olsa en azından en hızlı 2. takım olurda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir