Hindistan Otomobil Üreticisi Ferrari'ye Sponsor Oldu

yazar:

kategori:

Global finanasal krize rağmen Ferrari, Hindistanlı otomobil üreticisi ile yeni sponsorluk anlaşması sağladı.

Ünlü İtalyan Formula 1 takımı başkanı Luca di Montezemolo çarşamba günü İtalyan basınına yaptığı açıklamada otomobil üreticisi Tata ile anlaştıklarını duyurdu.

" İlk kez Hindistanlı bir firmanın adı Ferrari üzerinde yeralacak. Bu tarihi bir an."

Ferrari sözcüsü de anlaşmayı doğruladı ve detayların uygun bir zamanda açıklanacağını belirtti.

İlk kez 2005 yılında Fordan takımıyla karşımıza çıkan Tata, Hindistanlı pilot Narain Karthikeyan’ın Formula 1 kariyerine destek olmuştu ardından şirket Williams ile çalışmaya başladı.


Yorumlar

  1. Emir Çolak avatarı

    hayır demek istediğim biraz kücümsemissin gibime geldi ferrariyi hani mercedes ferrariye sponsor olsa daha iyi olurdu gibi bi espri yapmıssın=) ayrıca %lik dilimler cok önemli %7'lik hisseye sahip olunca o sirketin ortagi olmuyosun.

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Mc Laren arkadaşım hiç mantıksız değil Mercedes biraz lüks araç ürettiğinden ekonomik krizden öyle veya böyle etkilenecek fakat Tatanın sattığı araçlar o denli lüks ve pahalı olmadığı için kriz ortamlarında pazar payını arttırabilecek bir üretici firma ve bu bağlamda da Mercedes iştirakinden dolayı kar edecek bu durumdanda herkes kazançlı çıkacak bu kriz ortamından ….

  3. mercedes hissesi olan bir şirketin ferrari ye sponspor olması mantıksız.En azından mercedes tata ortaklığında bir sorun var demektir (bana göre)

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bardağa hangi taraftan baktığına bağlı Tata Mercedese ortak demedim Mercedes Tataya ortak dedim ayrıca %lik dilimler o kadar da mühim değil bence önemli olan bütünün bir parçası olmak ve Tata dediğinde de içinde Mercedes ortaklığı olan bir şirket ve Ferrariye sponsor ….

  5. Emir Çolak avatarı

    %7si mercedese ait diyosun sonra mercedese ferrariye sponsor olsa daya iyi olurdu diyosun=) sencede cok buyuk bi fark yokmu yuzdeler arasında=)

  6. kaan kaanhan avatarı

    ilginç durum 🙂

  7. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Tatanın zaten %7 gibi küçük bir kısmı Mercedesin ;bence bu haber Mercedes Ferrariye sponsor oldu olsa daha iyiydi :)) ….

  8. force india mercedes anlaşmasından sonra hindistan pazarı için karşı bir atak olarak görüorm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir