Schumacher, Ölümün Riskin Bir Parçası Olduğunu Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Alman Die Zelt gazetesi Michael Schumacher ile geçmiş, şimdi ve gelecek hakkında özel br röportaj gerçekleştirdi.

Yedi kez Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Alman pilot yarış kariyerindeki en zor anı şöyle yorumladı: " 1994 yılında Senna’nın ölümüne mal olan kazaydı."

" Bu beni uyandırdı. Kendi kendime bunun herhangi bir zamanda herhangi birisinin başına gelebileceğini söyledim. Eğer bunu kabul etmezseniz sizin için sorun var demektir. Asla evden geri dönemeyeceğim korkusuyla ayrılmadım yalnızca kazanmayı ümit ettim."

" Bilinmesi gereken önemli şey hani noktada risk alınacağının hesaplanamaması. Her zaman limitlerde gidiyorum fakat bazen kötü şans yanınızda oluyor Silverstone’da olduğu gibi." Alman pilot 1999 İngiltere Grand Prix’inde sağ bacağının kırıldığı yarışa parmak bastı.

Yaradılışınızda bazı şeylerin engellenemeyeceğini söyleyen Schumacher ölümcül koşullrın oldukça farkında: " Yapmak istedim mi? Elbette ve herkese aynısını yapmayı öneriyorum."

Rekorların adamı Michael Schumacher riskli bir spordan emekli olmasının ardından şimdi paraşüt ve motorsiklet yarışları gibi bir başka riskli oyunlarda eğleniyor.

" Motorsikletle herhangi özel bir amacım yok çünkü çok geç başladım. Geride bıraktığım profesyonel bir kariyerim var şimdi ve sadece eğlenmeye çalışıyorum."


Yorumlar

  1. Culthard`in dedigi gibi gercek kahramanlar 90 dan oncekilerdi, onlar yaris araclarina bindiklerinde %50 ihtimalle hayatta kalacaklardi, simdikiler ise %99

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir