Schumacher, Clinton Vakfı'na Milyonlar Verdi

yazar:

kategori:

Michael Schumacher, Amerika eski Başkanı Bill Clinton tarafından yürütülen insani yardım vakfına bağış yapanlar listesinde üst sıralarda yer aldı.

Eşi Hillary’nin Amerika’nın yeni başkanı Barack Obama’nın yanında yeni görevine hazırlanmasıyla birlikte Bill Clinton, herhangi ihtilaf düşüncesinin ortaya çıkmasını önlemek amacıyla bu hafta listeyi kamuoyuna sundu.

Listeye göre Formula 1 tarihinin en başarılı pilotu olan Michale Schumacher, Williams J. Clinton Vakfı’na 5 ila 10 milyon dolar arasında yardımda bulundu. Bu vakfın amacı, "küresel dayanışmanın mücadelelerine ayak uydurmak adına dünyadaki insanların kapasitesini pekiştirmek"

Vakıf tarafından destek verilen veya girişimin yapıldığı projelerden bazıları, AIDS ve iklim değişikliklerinin çaresini bulmak.

5-10 milyon dolar verenler kategorisinde Schumacher ile birlikte Norveç Hükümeti yer alıyor.


Yorumlar

  1. hükümet gibi adam işte…:Dhelal olsun…

  2. nuri ozarslan avatarı
    nuri ozarslan

    Shumidir,her zaman en iyisidir.

  3. schumi nin bu özelliği taktire şahen. Daha öncede böle bi iki yardımı sonradan ortaya çıktı. Kimbilir bilinmeyen daha neler yapmıştır. Bravo…

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Evt gerçekten yine cömert davranmış… Bi Norveç Hükümetine bakın bide buna

  5. Michael Schumacher`de cok benzer ozelliklere sahip, daima yardim organizasyonlarina katilir, cok buyuk yardim yapmis, takdir etmek lazim..

  6. Clinton insani yonu cok kuvvetli bir liderdi, ve ekibi kendisi gibi cok eglenceliydi, keske ABD baskani o olsaydi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir