Maldonado Silverstone’da Daha Güçlü Olmayı Bekliyor

yazar:

kategori:

Lotus’tan Pastor Maldonado, Silverstone’da Lotus’un çok daha güçlü olmasını bekliyor.

“GP2 serisinde Silverstone’da galibiyet almıştım. Bu pisti her zaman sevdim. Oxfordshire’da yaşayan aileme çok yakın bir yer. Burası benim için ikinci bir ev yarışı olacak”

“Silverstone her zaman ilginç yarışlara ev sahipliği yapar. Mücadeleler her zaman yakın geçer. Takımlara ve pilotlara verilen destek şaşırtıcı şekilde belkide dünyanın en iyisidir. Orası yeni takımım  Lotus’un evi. Umarım iyi bir yarış çıkartabilirim”

“Silverstone’un inanılmaz bir pist olduğunu düşünüyorum. Orası büyük bir geçmişe  sahip. En son düzene gelen kadar pistin bazı bölümleri değişti ama doğası hiç değişmedi. Buranın her zaman ziyaret etmek için özel bir yer olduğunu biliyorum. 2007 yılında oradaki ilk ziyaretimden zevk almıştım. 2009 ve 2010 yıllarında GP2 yarışlarını yine burada kazanmıştım. Kısacası burada güçlü anılarım var”

“Pistin en sevdiğimiz virajı Becketts. Becketts ve Maggots bir sürücü olarak sizi sınıyor. Pist Barcelona’ya benzer ve aracımıza uygun olacağını düşünüyorum.”

“Pistin hızı ve sıcaklığı nedeniyle lastik aşınması önlerde daha az olacak. Bu pit stop stratejisine karar verirken göz önünde olacak bir durumdur. Elbette her zaman daha fazla güç ve dayanıklılık istiyoruz ve bu durumu İngiltere’de gerçekleştirebiliriz”

“Avusturya takım ve Renault için oldukça zor geçti ve çok şey öğrendik. Orada yönetmemiz gereken pek çok sorun vardı. Ama yarışı bitirebilmek içni elimden geleni yaptım. Bu yılki aracı doğru şekilde yönetebilmek için pek çok şey yapmanız gerekiyor. Orada her zaman bir şey olması gerektiği gibi gitmiyor ve zaman kaybediyorsunuz. Avusturya’da yarışın ilk turundan sonuna kadar tatmin edici şekilde pek çok sorunla karşılaştık!”

“Silverstone’da her zaman olduğu gibi aracımızın en iyi performansını ortaya çıkarmaya çalışacağız. Umarım yüksek hızlı virajlarda aracımız istediğimiz gibi çalışır. Pistin karakteristiği ile çok fazla benzerlik taşıyan Barcelona’da olduğu gibi önlerde olmak harika olurdu.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir