Grosjean: Silverstone Aracımızı Uygun Olmalı

yazar:

kategori:

Lotus’un Fransız pilotu Romain Grosjean, Lotus E22’nin Silverstone’da daha güçlü olması gerektiğini söyledi.

“Son yarışlarda E22’nin zayıf noktaları ön plana çıktı. Silverstone bize çok daha uygun olmalı. Orası yüksek virajlarla dolu fantastik bir yer”

“Avusturya benim için sinir bozucu değildi dersem yalan olur! Elektronik bir parça nedeniyle yarışa pitten başladık. Yarışta ise daha güçlü olmaya çalışırken arkadan kayma sorunu ortaya çıktı. Elimden geleni yaptım ama sonuç değişmedi”

“Avusturya’da güçlü değildik. Ama diğer takımlarında benzer sorunlar yaşadığını gördük. Aslında pist yeni bir deneyim gibi görünüyordu, yeni bir pistin bizim için iyi olacağını düşündük, ama fren sorunları ile karşılaştık”

“2011 yılında GP2 serisinde Silversone’da galibiyet almıştım. Aynı zamanda F1’deki ilk puanımı orada kazandım. Fakat geçen yıl orada çok iyi bir yarış geçirdiğimi söyleyemem”

“Silverstone zor, ama iyi hissediyorum. Bu yıl takvimdeki hızlı pistlerden bir tanesi. Maggotts, Becketts ve Chapel pistin efsanevi virajlarıdır. Oradan geçerken gerçekten harika duygular hisediyorum ve yeniden geçmek için sabırsızlanıyorum”

“Pist fabrikaya çok yakın olduğu için takım için özel bir yarış olacak. Sadece yarış takımını görmeyecek olmak güzel. Fabrikadan birçok insan bizi görmeye gelecek. Onlar her zaman inanılmaz işler yapıyorlar. Çok çalışıyorlar. Onlar takım için çok önemli. Yarıştan sonra kesinlikle fabrikada olacağım”

“Enstone’deki herkes inanılmaz bir iş yapıyor. Olmak istediğimiz yerin bu sene gerisindeyiz. Ama çalışmaya devam ediyoruz ve hedefimiz mücadeleye devam etmek”

“Silverstone kendi yatağımda uyuduğum ve ailemle birlikte olabildiğim bir yer. Çok fazla uzakta değil. Herhangi bir havaalanını ziyaret etmek zorunda değilim. Takım için çok çalışan fabrikadaki insanlara yakın olmak güzel”

“Yıllar boyunca orada (Silverstone) yağışlı yarışlar oldu. Burada geçirdiğim vakitte havanın büyük bir değişkenlik gösterdiğini gördüm. Yani hava bir bilinmeyen. Ancak şuan için hava iyi ve Silverstone’da olmak harika”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir