Dennis’ten Button’a: “Magnussen’i Yenmelisin”

yazar:

kategori:

Mclaren’in başında yer alan Ron Dennis, takımdaki geleceği hakkında söylentiler çıkan Jenson Button’a oyununu arttırması konusunda çağrıda bulundu.

15 senelik deneyim ile Formula 1’de en çok yarışan isim olan Button’un henüz gelecek sene için anlaşması bulunmuyor.

Button Mclaren’de kalacağını düşünse de, Fernando Alonso, Sebastian Vettel ve Lewis Hamilton gibi isimlerin adı Mclaren’le anılıyor.

Söylediklerinin tehdit olarak algılanmaması gerektiğini belirten Dennis “Kimse, ne sürücü ne de mühendis söylediklerimizi tehdit olarak görmemeli. Tek istediğimiz kazanmak ve o süreçte düşünerek karar vermeliyiz.”

“Kevin, Jenson için bir uyanma çağrısı olabilir. Bazı konularda Kevin’in harika seçim olduğunu düşünüyoruz. Bazen ise Jenson’a dünya şampiyonu olduğunu ve daha istikrarlı olup takım arkadaşını sürekli yenmesi gerektiğini söylüyoruz.”

“Button’un daha fazla zorlamasını istiyor muyum? Tabi ki istiyorum. O en çok kazanan sürücülerden birisi ve evet, ona en iyi aracı vermiyoruz. Ancak üstüne düşeni yapmalı ve Kevin’i mümkün olduğu kadar fazla zorlamalı.” dedi.


Yorumlar

“Dennis’ten Button’a: “Magnussen’i Yenmelisin”” için 4 yanıt

  1. Perez’e de Button’u yenmesi gerektiği söyleniyordu. Eminim Magnussen’e de bunu söylüyorlar.

    Siz beni dinleyin, Vandoorne’u deneyin 😉 Hülkenberg’e de bir şans verilmeli.

  2. Lewis Hamilton - McLaren (TEE) avatarı
    Lewis Hamilton – McLaren (TEE)

    İşte buu! Button için yolun sonu. 😀

  3. Zaten Ronun Jensondan ezelden beridir hoşlanmadığını düşünüyorum..Tek şansı büyük pilotların yerlerinde kalmaları..Yoksa Jensona veda edebiliriz.

  4. Ve Button gider…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir